Перейти к содержанию

Підкажіть будь ласка.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Зал в центрі міста, в готелі "Європа" невеликий але дуже вдосконалений-22 тренажери
Этот подход 100% неправильный :) Лучше бы в нем не было ни одного тренажера, только силовая рама, скамья для жима и обычная штанга. Тебе это было бы куда полезней.
Звичайної штанги 100% немає.
Ну приседай в машине Смита, что ж поделаешь.
  • Ответов 58
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Liderok777

13

• Lutik

11

• Егорычъ

7

• vlad_leo

7

Топ авторов темы

Опубликовано
Этот подход 100% неправильный :) Лучше бы в нем не было ни одного тренажера, только силовая рама, скамья для жима и обычная штанга. Тебе это было бы куда полезней.

Я розумію, часом думав сам що краще було б гантелі, звичайта штанга, гирі, турнік та брусья.Але не маю іншого виходу, маю те що маю...Просто хочу знати з яких тренажерів почати і що за чим робити...Ось на літо зарвуся в нашу сільську качалку, от там реально те що ви мені порадили)Але ж планую до літа трохи підкачатися)

Опубликовано
Я розумію, часом думав сам що краще було б гантелі, звичайта штанга, гирі, турнік та брусья.Але не маю іншого виходу, маю те що маю...Просто хочу знати з яких тренажерів почати і що за чим робити...Ось на літо зарвуся в нашу сільську качалку, от там реально те що ви мені порадили)Але ж планую до літа трохи підкачатися)

в тому залі є звичайна лавка з штангою? на грудь

якшо нема, то треба буде на простій лавці брати дві гантельки в руці - і маслати ними...

брусья - ромляться з будьяких двох станків які одної висоти і стоять на достатній для тебе ширині))))

- перекладину для підтягування теж найдеш

- для станової треба банально гриф з блінами)))

на ноги - присідай в тренажері Сміта, той шо тіки вертикально ходить

решту вправ можна в тренажерах доробити

тяги блоків

жим на похилій лавці в тренажері, я десь на картинці бачив

біцепс бедра в тренажері, квадріцепс добити теж в тренажері можна....

тот кто ищет, тот всегда найдет

Опубликовано
в тому залі є звичайна лавка з штангою? на грудь

якшо нема, то треба буде на простій лавці брати дві гантельки в руці - і маслати ними...

брусья - ромляться з будьяких двох станків які одної висоти і стоять на достатній для тебе ширині))))

- перекладину для підтягування теж найдеш

- для станової треба банально гриф з блінами)))

на ноги - присідай в тренажері Сміта, той шо тіки вертикально ходить

решту вправ можна в тренажерах доробити

тяги блоків

жим на похилій лавці в тренажері, я десь на картинці бачив

біцепс бедра в тренажері, квадріцепс добити теж в тренажері можна....

тот кто ищет, тот всегда найдет

Лавка є і не одна, гриф також є, блинів ціла купа, все знайду, турнічок там тож є, правда такий що переворот не зроблю, ну він мені не треба-не зроблю.От тільки мені багато чого понаписували, не знаю по чому вже завтра й займатися.Всі говорять по різному, і тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина

Опубликовано
тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина
Тренера, который при тебе произносит слово "бицепс", сразу посылай лесом :) Честно. Не нужен тебе такой тренер.

Вот этот предложеный вариант будет оптимальным пока для тебя, два-три месяца смело можешь заниматься по нему (я взял последний подходящий вариант, добавил только подходы и повторения):

1день - грудь

- брусья 5х максимум

- жим штанги на горизонтальной скамье 3-4х10

2 день - спина

- подтягивание 5х максимум

- становая тяга 3-4х10

3 день - ноги

- приседания 2х15, 3х10

- выпады со штангой или гантелями 3-4х10

Работай больше на технику, за весами не гонись, делаешь всегда с небольшим запасом. То есть, когда делаешь 10 раз, значит еще 2-3 раза смог бы. Технику подсмотри в интернете, поищи на ютубе, не найдешь, или будешь сомневаться - спрашивай тут. Привыкнешь к технике, к упражнениям и нагрузке, через пару месяцев перейдешь на более продвинутую программу. Пока этого объема тебе достаточно-предостаточно.

Опубликовано (изменено)
Лавка є і не одна, гриф також є, блинів ціла купа, все знайду, турнічок там тож є, правда такий що переворот не зроблю, ну він мені не треба-не зроблю.От тільки мені багато чого понаписували, не знаю по чому вже завтра й займатися.Всі говорять по різному, і тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина

його не слухай.....

раз всетаки 2 дня - то роби швидше так:

груди 1базова вправа - жим на прямій лавці

+ 2, 3 додаткові вправи на груди (брусья, похилі лавки, розводки гантелями...)

спина розминка і пробуєш підтягуватись по максимуму 2 підхода

якшо не йде, то робиш тягу блока до груді широким хватом в станку

тягу сидячи вузьким хватом до пояса

і в кінці станову тягу

2й ноги

присідання

випади з гантелями

мертва тяга

біцепс бедра в станку

через місяць, півтора, по почуттям добавиш в цей день ще дельту...

руки не чіпай, вони з базовими мязами і так прокачаються.... не віриш, заміряй зараз обьем руки і через місяць..... побачиш

про самі конкретні вправи на кожну групу мязів, (груди. спину, ноги) можеш почитати в розділі тренировки, там є купа тем про базові і допоміжні вправи на кожну із груп

имхо

Работай больше на технику, за весами не гонись, делаешь всегда с небольшим запасом. То есть, когда делаешь 10 раз, значит еще 2-3 раза смог бы. Технику подсмотри в интернете, поищи на ютубе, не найдешь, или будешь сомневаться - спрашивай тут. Привыкнешь к технике, к упражнениям и нагрузке, через пару месяцев перейдешь на более продвинутую программу. Пока этого объема тебе достаточно-предостаточно.

))))))))))))))))))))))))) я чуток опоздал)))).... но в целом написал практически тоже что и ты... (видно кто учил)))))

https://ironflex.com.ua/content/view/177/46/ ссылка на каталог книг ... может будет интересно

Изменено пользователем vlad
Опубликовано
тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина

где таких лохов держут? таких вообще к залам подпускать не можно!

• 2 недели спустя...
Опубликовано

А підкажіть мені будь ласка, я 5 місяців тому мав вагу 87 кг, потім почав ходити в качалку і зараз мене 71 на мій зріст 173.Просто став менше їсти на почаку тренувань, а зараз наче б стараюся їсти багато але все одно вага зменшується, ну все менше і менше жиру на мені стає.Це нормально чи ні?

Опубликовано
А підкажіть мені будь ласка, я 5 місяців тому мав вагу 87 кг, потім почав ходити в качалку і зараз мене 71 на мій зріст 173.

Это элементарно ВАТСОН :) тратишь больше калорий, чем потребляешь :)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...