Outlawif Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 Зал в центрі міста, в готелі "Європа" невеликий але дуже вдосконалений-22 тренажери Этот подход 100% неправильный :) Лучше бы в нем не было ни одного тренажера, только силовая рама, скамья для жима и обычная штанга. Тебе это было бы куда полезней.Звичайної штанги 100% немає. Ну приседай в машине Смита, что ж поделаешь.
Liderok777 Опубликовано 2 февраля, 2011 Автор Опубликовано 2 февраля, 2011 Этот подход 100% неправильный :) Лучше бы в нем не было ни одного тренажера, только силовая рама, скамья для жима и обычная штанга. Тебе это было бы куда полезней. Я розумію, часом думав сам що краще було б гантелі, звичайта штанга, гирі, турнік та брусья.Але не маю іншого виходу, маю те що маю...Просто хочу знати з яких тренажерів почати і що за чим робити...Ось на літо зарвуся в нашу сільську качалку, от там реально те що ви мені порадили)Але ж планую до літа трохи підкачатися)
vlad_leo Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 Я розумію, часом думав сам що краще було б гантелі, звичайта штанга, гирі, турнік та брусья.Але не маю іншого виходу, маю те що маю...Просто хочу знати з яких тренажерів почати і що за чим робити...Ось на літо зарвуся в нашу сільську качалку, от там реально те що ви мені порадили)Але ж планую до літа трохи підкачатися) в тому залі є звичайна лавка з штангою? на грудь якшо нема, то треба буде на простій лавці брати дві гантельки в руці - і маслати ними... брусья - ромляться з будьяких двох станків які одної висоти і стоять на достатній для тебе ширині)))) - перекладину для підтягування теж найдеш - для станової треба банально гриф з блінами))) на ноги - присідай в тренажері Сміта, той шо тіки вертикально ходить решту вправ можна в тренажерах доробити тяги блоків жим на похилій лавці в тренажері, я десь на картинці бачив біцепс бедра в тренажері, квадріцепс добити теж в тренажері можна.... тот кто ищет, тот всегда найдет
Liderok777 Опубликовано 2 февраля, 2011 Автор Опубликовано 2 февраля, 2011 в тому залі є звичайна лавка з штангою? на грудь якшо нема, то треба буде на простій лавці брати дві гантельки в руці - і маслати ними... брусья - ромляться з будьяких двох станків які одної висоти і стоять на достатній для тебе ширині)))) - перекладину для підтягування теж найдеш - для станової треба банально гриф з блінами))) на ноги - присідай в тренажері Сміта, той шо тіки вертикально ходить решту вправ можна в тренажерах доробити тяги блоків жим на похилій лавці в тренажері, я десь на картинці бачив біцепс бедра в тренажері, квадріцепс добити теж в тренажері можна.... тот кто ищет, тот всегда найдет Лавка є і не одна, гриф також є, блинів ціла купа, все знайду, турнічок там тож є, правда такий що переворот не зроблю, ну він мені не треба-не зроблю.От тільки мені багато чого понаписували, не знаю по чому вже завтра й займатися.Всі говорять по різному, і тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина
Outlawif Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина Тренера, который при тебе произносит слово "бицепс", сразу посылай лесом :) Честно. Не нужен тебе такой тренер. Вот этот предложеный вариант будет оптимальным пока для тебя, два-три месяца смело можешь заниматься по нему (я взял последний подходящий вариант, добавил только подходы и повторения): 1день - грудь - брусья 5х максимум - жим штанги на горизонтальной скамье 3-4х10 2 день - спина - подтягивание 5х максимум - становая тяга 3-4х10 3 день - ноги - приседания 2х15, 3х10 - выпады со штангой или гантелями 3-4х10 Работай больше на технику, за весами не гонись, делаешь всегда с небольшим запасом. То есть, когда делаешь 10 раз, значит еще 2-3 раза смог бы. Технику подсмотри в интернете, поищи на ютубе, не найдешь, или будешь сомневаться - спрашивай тут. Привыкнешь к технике, к упражнениям и нагрузке, через пару месяцев перейдешь на более продвинутую программу. Пока этого объема тебе достаточно-предостаточно.
vlad_leo Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 (изменено) Лавка є і не одна, гриф також є, блинів ціла купа, все знайду, турнічок там тож є, правда такий що переворот не зроблю, ну він мені не треба-не зроблю.От тільки мені багато чого понаписували, не знаю по чому вже завтра й займатися.Всі говорять по різному, і тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина його не слухай..... раз всетаки 2 дня - то роби швидше так: 1й груди 1базова вправа - жим на прямій лавці + 2, 3 додаткові вправи на груди (брусья, похилі лавки, розводки гантелями...) спина розминка і пробуєш підтягуватись по максимуму 2 підхода якшо не йде, то робиш тягу блока до груді широким хватом в станку тягу сидячи вузьким хватом до пояса і в кінці станову тягу 2й ноги присідання випади з гантелями мертва тяга біцепс бедра в станку через місяць, півтора, по почуттям добавиш в цей день ще дельту... руки не чіпай, вони з базовими мязами і так прокачаються.... не віриш, заміряй зараз обьем руки і через місяць..... побачиш про самі конкретні вправи на кожну групу мязів, (груди. спину, ноги) можеш почитати в розділі тренировки, там є купа тем про базові і допоміжні вправи на кожну із груп имхо Работай больше на технику, за весами не гонись, делаешь всегда с небольшим запасом. То есть, когда делаешь 10 раз, значит еще 2-3 раза смог бы. Технику подсмотри в интернете, поищи на ютубе, не найдешь, или будешь сомневаться - спрашивай тут. Привыкнешь к технике, к упражнениям и нагрузке, через пару месяцев перейдешь на более продвинутую программу. Пока этого объема тебе достаточно-предостаточно. ))))))))))))))))))))))))) я чуток опоздал)))).... но в целом написал практически тоже что и ты... (видно кто учил))))) https://ironflex.com.ua/content/view/177/46/ ссылка на каталог книг ... может будет интересно Изменено 2 февраля, 2011 пользователем vlad
Sergik Опубликовано 3 февраля, 2011 Опубликовано 3 февраля, 2011 тренер який в нас там говоре так: понеділок-біцепс, тріцепс, полечі груди.Четвер-ноги, прес, спина где таких лохов держут? таких вообще к залам подпускать не можно!
Liderok777 Опубликовано 17 февраля, 2011 Автор Опубликовано 17 февраля, 2011 А підкажіть мені будь ласка, я 5 місяців тому мав вагу 87 кг, потім почав ходити в качалку і зараз мене 71 на мій зріст 173.Просто став менше їсти на почаку тренувань, а зараз наче б стараюся їсти багато але все одно вага зменшується, ну все менше і менше жиру на мені стає.Це нормально чи ні?
SHOTA Опубликовано 17 февраля, 2011 Опубликовано 17 февраля, 2011 А підкажіть мені будь ласка, я 5 місяців тому мав вагу 87 кг, потім почав ходити в качалку і зараз мене 71 на мій зріст 173. Это элементарно ВАТСОН :) тратишь больше калорий, чем потребляешь :)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти