femisudr Опубліковано: 27 травня 2015 Опубліковано: 27 травня 2015 Народ, таке питання, хто після курсу(навіть легкого, типу метан/тур/оксан/стан соло) пропиває кломіда/торемифена чи тамокса, по результатам аналізів або ж без них? Хтось відчув реальну різницю після курсу, коли на пкт був тільки трібуліс або взагалі нічого, і коли юзали кломід/торемифена/тамокса?
VUBlack Опубліковано: 27 травня 2015 Опубліковано: 27 травня 2015 Показать Народ, таке питання, хто після курсу(навіть легкого, типу метан/тур/оксан/стан соло) пропиває кломіда/торемифена чи тамокса, по результатам аналізів або ж без них? Хтось відчув реальну різницю після курсу, коли на пкт був тільки трібуліс або взагалі нічого, і коли юзали кломід/торемифена/тамокса? мабуть ніхто
femisudr Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 мабуть ніхто мабуть ніхто не робе пкт, чи ніхто не відчув різниці? :bm:
VUBlack Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 Показать чи ніхто не відчув різниці? после таких легких курсов, вряд ли кто то заморачивался пкт. если конечно я правильно понял твой вопрос а ваще по результатам анализов все достаточно просто должно быть, сдал анализы например на эстро и пролактин под конец курса, если завышены, то сбиваешь анастрозолом и каберголином, если есть проблемы с гино, то можно и тамокс подключить. После этого сдаешь анализы и смотришь что получилось, и на их основе делаешь выводы. ps сам ПКТ ни разу не проводил пока, так шо это лишь мое теоретическое понимание вопроса
borisbritva0012 Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Анастразол тоже снижает эффективность курса. Каким образом ?
borisbritva0012 Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Народ, таке питання, хто після курсу(навіть легкого, типу метан/тур/оксан/стан соло) пропиває кломіда/торемифена чи тамокса, по результатам аналізів або ж без них? Хтось відчув реальну різницю після курсу, коли на пкт був тільки трібуліс або взагалі нічого, і коли юзали кломід/торемифена/тамокса? Я замечал разницу
VUBlack Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Показать Я замечал разницу ты заканчивал курс без пкт?
Last Natural Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Я замечал разницу Каким образом?
borisbritva0012 Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Не на себе замечал,на друзьях . Каким образом? Вопрос по анастразолу актуален
Last Natural Опубліковано: 30 травня 2015 Опубліковано: 30 травня 2015 Не на себе замечал,на друзьях . Вопрос по анастразолу актуален Как можно заметить по друзьям? По стояку в душевой?) По анастразолу: если курс на массонабор, набираешь в два раза меньше, чем без анастразола (замечал на себе).
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз