vitormma Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 (Извеняюсь за орфографию, следуйщий раз буду на родном язике писать) На цыганском?
про100дрищ Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 ахах, епать комедия) а главное, что дебилов которые к нему обратятся полно, но не на этом форуме))) парень, найди себе работу :Koshechka_08: На цыганском? еврейском )
Zdorovuy Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 тут методиками не торгуют так я бесплатно розкажу
Zdorovuy Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 ахах, епать комедия) а главное, что дебилов которые к нему обратятся полно, но не на этом форуме))) парень, найди себе работу :Koshechka_08: еврейском ) Я работаю тренером 3 года уже как достаточно успешно, я просто написал что можно востановить свой тест более чем многим будет полезно, лично я хочу чтобы тест бил в норме. А то что комедию пишу так ето на радостях что пкт успешное захотел поделитса невижу ничего плохого. Если что не так удалите пост мой)
про100дрищ Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 так я бесплатно розкажу так розказуй в чем проблема?)
Zdorovuy Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 от 23х летнего, который ? не, спасибо ти прав просто много кто как я начал в 16 и не востановился полностю дальше курсит а потом гзт и бесплоддя. Я против употребления фармы в таком возрасте просто небило кому подсказать
Zdorovuy Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 так розказуй в чем проблема?) Справа в тому що більшісьть впевнені в тому що гонаду після курсу ставити неможна, бо капец як задавить свою виработку ЛГ) Згоден гонада іметує дію свого лг але фсг воно не подавляє і коли гормони гипофіза нище норми гонада потрібна але це можна визначи тільки аналізом і це всі ви знаете є обовязковим небуду писать довго щас по суті) На курсі було перші 2 місяці тест трен, потім 2 місяці дека тест закінчував болденон тест під час курса по 2-3 нед їв оралку то станік то окси без фанатізма. дози деки доходили до 500мг теста до грама але не більше чим 3 тижні жостко сидів кароче глушив естро пролактін само собой. кароче пкт 4 укола прегнила по 1250 і з остальнього дня почав їсти фарестон 7 днів по 60 мг і 21 день по 30 мг потим кломід 14днів. от результат пкт мене поразив бо коли я перед тим просто антіестрогени то динаміки ноль було хоч я їв той самої фірми кломід і фарестон. може час пройшов просто і за цього відновився так.
Kryo Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 так я бесплатно розкажу очень интересно, давай
Zdorovuy Опубліковано: 28 червня 2016 Опубліковано: 28 червня 2016 Ну вот, теперь заживем))) Будем старатися))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз