John Domino Опубликовано 23 ноября, 2016 Опубликовано 23 ноября, 2016 после такого курса пкт не нужно. разве что, через месяцок анализы на холестерин сдать, а то он от станазы частенько ухудшается. Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт. 2.я всегда стараюсь сохранить рабочий вес,при этом снижая интенсивность.урезаю кол-подходов и/или повторений.ограничиваюсь максимум получасовой тренировкой. 3.ты сам на свой вопрос и ответил.каллории урезай.но с перасчетом на свой новый вес. Тобто працювати треба не в "отказ"? я бы на месяцок нагрузки снизил, а дальше начинал новый цикл массонабора/сушки исходя из имеющихся на тот момент кондиций Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний).
VUBlack Опубликовано 23 ноября, 2016 Опубликовано 23 ноября, 2016 Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний). John Domino, чекаки відновлення, як сказав Славентій ніякого пкт робити не треба.
BigBen Опубликовано 23 ноября, 2016 Опубликовано 23 ноября, 2016 Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт. Тобто працювати треба не в "отказ"? Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний). в "отказ" нт в коем случае.после курса дури то у тебя еще хватает,а вот содержание анаболических гармонов в крови не хватает для нормального восстановления.работая в отказ ты будешь просто сыпаться и ускоришь откат.я бы работал в след. режиме.если твой рабочий вес на курсе допустим был 100*8.то стаортуй хотя бы 100*4.а там по ощущениям уже смотри.
col34 Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Правильно кажуть. Тамокс і кломід не варто. Якщо хочеш щось взяти на пкт то візьми наприклад іспанську ромашку, чи якийсь препарат з нмда. Повеселіше буде за трібулуси попсові. За таким сабжом до Діо
John Domino Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити))
Gr1 Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити)) Без кломида\тамокса может восстановиться, а может и нет. С кломидом\тамоксом скорее всего восстановятся гормоны. решайте сами
$l@ventiy Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 мда... первые курсы они такие, вход рубль - выход два)
Пропионатычь Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити)) Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя.
$l@ventiy Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя. я тоже так думал, пока не перестал его делать))
Пропионатычь Опубликовано 25 ноября, 2016 Опубликовано 25 ноября, 2016 я тоже так думал, пока не перестал его делать))и как оно без пкт? Нормуль?Я вот сомневаюсь,что после 2 летнего курса само всё восстановится.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти