Перейти до публікації

ПКТ

Егорычъ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
после такого курса пкт не нужно. разве что, через месяцок анализы на холестерин сдать, а то он от станазы частенько ухудшается.

Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт.

2.я всегда стараюсь сохранить рабочий вес,при этом снижая интенсивность.урезаю кол-подходов и/или повторений.ограничиваюсь максимум получасовой тренировкой.

3.ты сам на свой вопрос и ответил.каллории урезай.но с перасчетом на свой новый вес.

Тобто працювати треба не в "отказ"?

я бы на месяцок нагрузки снизил, а дальше начинал новый цикл массонабора/сушки исходя из имеющихся на тот момент кондиций

Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний).

• Відповіді 3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

303

• OlegRO

157

• andreyyy

90

• Faust

81

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний).
John Domino,

чекаки відновлення, як сказав Славентій ніякого пкт робити не треба.

Опубліковано:
Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт.

Тобто працювати треба не в "отказ"?

в "отказ" нт в коем случае.после курса дури то у тебя еще хватает,а вот содержание анаболических гармонов в крови не хватает для нормального восстановления.работая в отказ ты будешь просто сыпаться и ускоришь откат.я бы работал в след. режиме.если твой рабочий вес на курсе допустим был 100*8.то стаортуй хотя бы 100*4.а там по ощущениям уже смотри.

Опубліковано:
Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт.

Правильно кажуть. Тамокс і кломід не варто.

Якщо хочеш щось взяти на пкт то візьми наприклад іспанську ромашку, чи якийсь препарат з нмда.

Повеселіше буде за трібулуси попсові.

За таким сабжом до Діо

Опубліковано:

Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів.

А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити))

Опубліковано:

А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити))

Без кломида\тамокса может восстановиться, а может и нет.

С кломидом\тамоксом скорее всего восстановятся гормоны.

решайте сами

Опубліковано:

мда... первые курсы они такие, вход рубль - выход два)

Опубліковано:

Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя.

Опубліковано:
Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя.
я тоже так думал, пока не перестал его делать))

Опубліковано:
я тоже так думал, пока не перестал его делать))
и как оно без пкт? Нормуль?Я вот сомневаюсь,что после 2 летнего курса само всё восстановится.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...