John Domino Опубліковано: 23 листопада 2016 Опубліковано: 23 листопада 2016 после такого курса пкт не нужно. разве что, через месяцок анализы на холестерин сдать, а то он от станазы частенько ухудшается. Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт. 2.я всегда стараюсь сохранить рабочий вес,при этом снижая интенсивность.урезаю кол-подходов и/или повторений.ограничиваюсь максимум получасовой тренировкой. 3.ты сам на свой вопрос и ответил.каллории урезай.но с перасчетом на свой новый вес. Тобто працювати треба не в "отказ"? я бы на месяцок нагрузки снизил, а дальше начинал новый цикл массонабора/сушки исходя из имеющихся на тот момент кондиций Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний).
VUBlack Опубліковано: 23 листопада 2016 Опубліковано: 23 листопада 2016 Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний). John Domino, чекаки відновлення, як сказав Славентій ніякого пкт робити не треба.
BigBen Опубліковано: 23 листопада 2016 Опубліковано: 23 листопада 2016 Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Ліпідний профіль, печінкові проби і всі основні гормони хочу здати за 2-3 тижні після пкт. Тобто працювати треба не в "отказ"? Так і хочу зробити, просто не знаю чого чекати від пкт, курс можна сказати був першим (серйозний). в "отказ" нт в коем случае.после курса дури то у тебя еще хватает,а вот содержание анаболических гармонов в крови не хватает для нормального восстановления.работая в отказ ты будешь просто сыпаться и ускоришь откат.я бы работал в след. режиме.если твой рабочий вес на курсе допустим был 100*8.то стаортуй хотя бы 100*4.а там по ощущениям уже смотри.
col34 Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 Чому не треба? Хіба з тамоксифеном\кломідом ГГЯ не швидше відновиться? Хотілося б зробити найкращі умови для відновлення). А так як в сліпу не хочу їх пити, питаю які треба аналізи знати точно для пкт. Правильно кажуть. Тамокс і кломід не варто. Якщо хочеш щось взяти на пкт то візьми наприклад іспанську ромашку, чи якийсь препарат з нмда. Повеселіше буде за трібулуси попсові. За таким сабжом до Діо
John Domino Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити))
Gr1 Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити)) Без кломида\тамокса может восстановиться, а может и нет. С кломидом\тамоксом скорее всего восстановятся гормоны. решайте сами
$l@ventiy Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 мда... первые курсы они такие, вход рубль - выход два)
Пропионатычь Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 Дякую всім за відповіді. По тренуванням і харчуванню зрозумів. А в якому випадку тоді ПКТ необхідне?) Я думав що по результатам аналізів можна сказати, чи треба, чи ні. Просто рік назад був перший курс, турік соло, без пкт. Все здається і ок, але перед другим курсом здав аналізи, результати такі собі, ЛГ та ФСГ в нижніх нормах, тест також не дуже, зате пролактин трохи вищий норми. Гіно присутнє, було і до фарми. Зараз вирішив серйозніше підійти до питання ПКТ, а тут радите нічого не пити)) Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя.
$l@ventiy Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 Как по мне ПКТ всегда надо делать.А там решает каждый сам для себя. я тоже так думал, пока не перестал его делать))
Пропионатычь Опубліковано: 25 листопада 2016 Опубліковано: 25 листопада 2016 я тоже так думал, пока не перестал его делать))и как оно без пкт? Нормуль?Я вот сомневаюсь,что после 2 летнего курса само всё восстановится.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз