Перейти до публікації

ПКТ

Егорычъ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ребята, помогите, вот составил себе курс Напосим, Сустанон 250 и Декавер. Но вот не знаю, как правильно провести ПКТ, хватит Кломида и Лив 52? Или нужно еще что-то?

• Відповіді 3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

303

• OlegRO

157

• andreyyy

90

• Faust

81

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

ты уверен что это курс? Похоже на перечисление названий препаратов

Опубліковано:
Или нужно еще что-то?

Нужно всего самую малость - это хотя бы вкратце почитать несколько страниц этой темы.

И там будут все ответы

Опубліковано:

Ребята, подскажите по поводу практики восстановления кломидом и тамоксифеном вместе? Я имею ввиду дозировки

Опубліковано:

мужики такая проблема...пропил 3 НЕДЕЛИ КЛОМИД По 50 мг в ДЕНЬ...хотел с девушкой ЗАНЯТСЯ СЕКСОМ А У МЕНЯ НЕ СТОИТ ОТ Слова вообще Помогите..

Опубліковано:
мужики такая проблема...пропил 3 НЕДЕЛИ КЛОМИД По 50 мг в ДЕНЬ...хотел с девушкой ЗАНЯТСЯ СЕКСОМ А У МЕНЯ НЕ СТОИТ ОТ Слова вообще Помогите..

Только ждать, пока выветрится

Период полувыведения в районе 7 дней

Короче неделю-две ты можешь смело отдыхать

Опубліковано:

Значит «кломид» был не кломидом, анализы сдавай

Опубліковано:

Ну що тут можно сказати? А нічого такого сумного. Якщо вживаєш фармакологію, треба бути готовим до цього. Я теж підтримаю пораду здати аналізи репродуктивної панелі (стандартні) а там дивитися. А на цей час порада одна віагра та або ії дженерики та пролонговані похідні.

P.s. Якось у залі тренер ляпнув про знайомого, трохи "запущеного" по фармі, так ось, з його слів, він ковтав 3 таб метану за годину до побачення з подругою. Правда чи ні судити не можу.

Да ще, період напів виведення не означає, що за два таких періодах препарат повністю вийде. Через два таких періоду залишається чверть однократної дози. А якщо три тижні поспіль то... Не знаю скільки. Можу лише теоретично міркувати, місяця два до практично повного виведення. Але то таке, лише припущення

Опубліковано:

Вроде чел ничего не говорил про фарму. Просто написал что 3 недели ел кломид. Хз зачем и почему.

Сам по себе кломид отрицательно на потенциую повлиять может, но в целом редко. Фарма смотря какая, сколько и тд.

Метан за 3 часа вообще неясно к чему. Ну ел и ел, и что?

Опубліковано:

Згоден. Треба знати повний арсенал юзаної фармакології. А то складається думка, що лише кломифен був.

Про меташку то більше як жарт був. Не перевіряв гіпотезу тренера :)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...