Перейти к содержанию

Спортивное питание

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Оскільки я "плаваю" у понятті швидкі білки,

він переконує що сироваточні ШВИДКІ протеїни засвоюються в 30 хвил відведенних у білкове вікно,

а от білки з натур продуктів мають ще

переваритися і відповідно не попадають в час відведенний після тренування.

Заангажованності в даному питанні за ним точно не тягнеться.

Скоріше він як і я до кінця не розуміє питання правельного харрчування.

• Ответов 544
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

59

• 81eg

55

• Outlawif

49

• D.i.m.a.s.

20

Топ авторов темы

Опубликовано

После трени главное углей закинуть, а белок уже можно получить и дома при полноценном приеме пищи.

Скорость усвоения белка, как по мне, совсем не принципиальна, и едва ли как то повлияет на результат.

Опубликовано

белки из салатов, риса и т.п. не считай, желательно скалькулировать только животного происхождения и спортпит

Опубликовано
Оскільки я "плаваю" у понятті швидкі білки,

він переконує що сироваточні ШВИДКІ протеїни засвоюються в 30 хвил відведенних у білкове вікно,

а от білки з натур продуктів мають ще

переваритися і відповідно не попадають в час відведенний після тренування.

Заангажованності в даному питанні за ним точно не тягнеться.

Скоріше він як і я до кінця не розуміє питання правельного харрчування.

После трени главное углей закинуть, а белок уже можно получить и дома при полноценном приеме пищи.

Скорость усвоения белка, как по мне, совсем не принципиальна, и едва ли как то повлияет на результат.

ось тобі і відповідь...

а швиких вуглів не з розряду спортхарчування валом - для прикладу їж після тренування 2 банана. можеш робити прот коктейль власного приготування - молоко, банан, варення чуток чи меду.

на крайняк йогурту бахни...

Опубликовано
а швиких вуглів не з розряду спортхарчування валом - для прикладу їж після тренування 2 банана. можеш робити прот коктейль власного приготування - молоко, банан, варення чуток чи меду.

на крайняк йогурту бахни...

Я взагалі то пю в даний момент Гейнер про який описав в попередньому пості.

Чесно кажучи як було в мене 2-ва питання так і осталося,

якщо не важко може хтось черканути по суті з обгрунтуванням

або зсилкою де можна прочитати:

1)Виникає в мене питання - чи немає перебору по Вуглеводах???

2)Тренер наполягає що швидкі білки/вугл є тільки в спорт харчуванні, відповідно тільки вони закривають вугл/білк вікно.

Питання чи міняти натур гейнер на спорт харч гейнер???

Опубликовано
2)Тренер наполягає що швидкі білки/вугл є тільки в спорт харчуванні, відповідно тільки вони закривають вугл/білк вікно.

швидкість засвоєння вуглеводів (якшо так можна виразитись) визначається їх глікемічним індексом "ГІ". відповідно чим більша цифра Гі, тим швидше вуглевод засвоїться. до прикладу як відправну точку як 100% принято брати глюкозу - її ГІ 100.. відповідно до цього і йде градація продуктів по ГІ відносно глюкози.

на форумі є таблички з ГІ продуктів. вибери ті що мають ГІ вище 70 і вперйод за ардєнамі))).

вони отлічно закриють тобі твоє вуглеводне вікно. як найкращий приклад - це мед, банани.

найшвидше із натур білків засвоюється альбумін (якшо не помиляюсь), тобто яйця ... але одразу після треньки їх лопати якось не комільфо - досттньо випити чогось молочного.. тому що швидкість засвоєння білка не так важлива для закриття вуглеводного вікна.

Опубликовано
якщо не важко може хтось черканути по суті з обгрунтуванням

або зсилкою де можна прочитати:

Я прям кончаю когда просят ответить с обоснованием и линком.

Гейнер идеальный продукт для нежирных для принятия после тренировки. Грамм 100 не больше.

Обгрунтування ищи САМ в темах "Питание после тренировки" и "Гейнер".

Опубликовано
Гейнер идеальный продукт для нежирных для принятия после тренировки. Грамм 100 не больше.

А для жиробасов после трени подойдет Ваня для коктейлей? Где то ты писал, что это хороший варик для утра и после трени.

Опубликовано
1)Виникає в мене питання - чи немає перебору по Вуглеводах???

у нас телепатов нету, это можно только опытным путем определить

А для жиробасов после трени подойдет Ваня для коктейлей? Где то ты писал, что это хороший варик для утра и после трени.

Конечно.

Опубликовано
А для жиробасов после трени подойдет Ваня для коктейлей?

ЗЫ Все зависит от коофициента жиробастности и порции Вани для коктейлей и того какая была тренировка, после ля-ля-ля с девками меньше порция чем после.

ЗЫ Жиробасов нужно бить ногами, садить на безуглеводку\кето\мето и заставлять 2 раза в день тренироваться.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...