Skodnik Опубліковано: 28 серпня 2012 Опубліковано: 28 серпня 2012 турик+проп все 8 недель а дозняк примерно?
XXR XXX Опубліковано: 28 серпня 2012 Опубліковано: 28 серпня 2012 а дозняк примерно? 50 турик+ 100 пропа(через день)
stalker Опубліковано: 28 серпня 2012 Опубліковано: 28 серпня 2012 50 турик+ 100 пропа(через день) +100500
8bit Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Всім доброго дня хочу порадитись щодо виходу з першого курсу з 13 числа сиджу на курсі дека(декавер) 250 мг в тиждень і кожного дня по 30 мг данаболу від балкан+ 20мг тамоксифену... так як маю дуже високий зріст- без АС не міг досягнути жодних результатів протягом багатьох років зараз вже за 3 тижні набрав з 88кг до 102 при рості 203см скажіть ,будь ласка,скільки часу ще можу продовжувати курс,чи є зміст змінювати щось в наступному курсі(концентрація,препарати) і як краще вийти з курсу(чи достатньо буде плавного виходу з данаболу+ трибулус) просто дуже не хочу все втратити Дякую наперед і надіюсь на поради від людей з досвідом в цій справі
stalker Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Я даже как-то растерялся о_О помоги человеку видишь не задолбывал что и как может на выход --- достинекс 3 недели по таблетке? провирон по 25 в день трибулус витамин е 1000 в день на 2 недели
Cardopusher Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Я в шоке,за 3 недели 14кг)) Что творят стеройды)) Запили фото плиз,интересно глянуть на здоровяка) Какой откат будет??
Outlawif Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Я в шоке,за 3 недели 14кг)) Что творят стеройды)) А ты представляешь сколько воды можно насобирать на два с лишним метра роста?.. Мясо в любом случае не растет со скоростью кило в день.
viking_ivan Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Всім доброго дня хочу порадитись щодо виходу з першого курсу з 13 числа сиджу на курсі дека(декавер) 250 мг в тиждень і кожного дня по 30 мг данаболу від балкан+ 20мг тамоксифену... так як маю дуже високий зріст- без АС не міг досягнути жодних результатів протягом багатьох років зараз вже за 3 тижні набрав з 88кг до 102 при рості 203см скажіть ,будь ласка,скільки часу ще можу продовжувати курс,чи є зміст змінювати щось в наступному курсі(концентрація,препарати) і як краще вийти з курсу(чи достатньо буде плавного виходу з данаболу+ трибулус) просто дуже не хочу все втратити Дякую наперед і надіюсь на поради від людей з досвідом в цій справі Да какой выход? расти пока растется - как остановишься думай о выходе - сейчас набери все что организм может взять с этого кол-ва химки
8bit Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 (змінено) Я в шоке,за 3 недели 14кг)) Что творят стеройды)) Запили фото плиз,интересно глянуть на здоровяка) Какой откат будет?? завтра закину фото,бо зараз нікому зробити :az: stalker а провірон обов'язково? достинекс я так зрозумів - теж антиестроген? і ще десь читав,що антиестрогени знижують результати,тому приймати потрібно лише при перших проявах гіни,а на інших сайтах- допомагають налагодити синтез власного тестостерону що з цього правда? і якщо не важко - скажіть,будь ласка,як правильно з метану злазити і чи вартує міняти балкан на напосим? Дякую Змінено 4 вересня 2012 користувачем 8bit
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз