Cardopusher Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 Тобто,якщо мене дуже добре дека взяла на першому курсі- через 4 тижні є шанс,що знову візьме? і ще цікавить наступне: чи дуже потужно енантат глушить дугу гіпоталамус-гіпофіз-яєчка бо з декою абсолютно ніякої тяги до протилежної статі немає я бы наверное застрелился,что ожет быть хуже?
8bit Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 я бы наверное застрелился,что ожет быть хуже? ось чому хочу знати,чи буде таке після курсу енантату ,бо тоді я краще кину АС
Егорычъ Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 читай темы про энантат про деку.там все написаноа так ты задаешь слишком общие вопросы
OHIXA Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 ось чому хочу знати,чи буде таке після курсу енантату ,бо тоді я краще кину АС ты вообще понимаешь разницу между декой и энкой?
XXR XXX Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 ты вообще понимаешь разницу между декой и энкой? оно ему надо, ему главное дугу не заглушить, и ч то б потом стероиды "слабые" перли)
dima_std Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 медик 4 курса, а разницы между декой и тестом не видит)
Ant11 Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 (змінено) хуже може бути лише міряня яєчек ) Змінено 16 вересня 2012 користувачем AntifriZ
8bit Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 (змінено) медик 4 курса, а разницы между декой и тестом не видит) Різницю я бачу краще,ніж Ви Але я жирним виділив,що рівень ендогенного тестостерону падає після курсу від обох препаратів тому не треба показувати свій розум Змінено 16 вересня 2012 користувачем 8bit
viking_ivan Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 і ще цікавить наступне: чи дуже потужно енантат глушить дугу гіпоталамус-гіпофіз-яєчка бо з декою абсолютно ніякої тяги до протилежної статі немає Різницю я бачу краще,ніж Ви никакой значимой разницы ты не видишь. т.к. такие вопросы возникают у тебя
Scythe Опубліковано: 16 вересня 2012 Опубліковано: 16 вересня 2012 я бы наверное застрелился,что ожет быть хуже? Хуже только тяга к представителям своего пола, бугага)) 8bit - лично мне после 12+ недель адской похотливой ебливости, две-три недели сниженного влечения только в радость) Так шо коли энку и не парься.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз