yobilovus Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 курс по 500 енки в тиждень на 10 тижнів ще залишилось 4 уколи тепер думаю - може почати ставити по 250 для підтримки, і попробувати просушитись? що буде краще для власної гормоналки - зменшити дозу щоб вона почала відновлюватись по чуть чуть і потім провести ПКТ чи краще завершити вже по 500 і тоді ПКТ і відновлення гормоналки?
lihodeev75 Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 курс по 500 енки в тиждень на 10 тижнів ще залишилось 4 уколи тепер думаю - може почати ставити по 250 для підтримки, і попробувати просушитись? що буде краще для власної гормоналки - зменшити дозу щоб вона почала відновлюватись по чуть чуть і потім провести ПКТ чи краще завершити вже по 500 і тоді ПКТ і відновлення гормоналки? уже куча авторитетов писала,что в горках смысла нет энантат-длинный а что 500,что 250-это все равно больше чем собственное производство так что я думаю 500,как планировал
Outlawif Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 що буде краще для власної гормоналки Не курсить никогда ) зменшити дозу щоб вона почала відновлюватись по чуть чуть Она не будет восстанавливаться. Вообще. Чтобы она начала только восстанавливаться, нужно закончить курс, закончить пкт и еще немножко подождать. Вопрос в том, зачем ты ее хочешь восстановить и насколько. С этого нужно начинать, а методы подбирать потом.
yobilovus Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 уже куча авторитетов писала,что в горках смысла нет энантат-длинный а что 500,что 250-это все равно больше чем собственное производство так что я думаю 500,как планировал тут суть не гірці - просто вагаюсь що буде краще для власної гормоналки - вводити екзогенний тестостерон ще 4 тижні, чи ще 8, але у вдічі меншій дозі для підтримки набраного і для невеликої сушки
Outlawif Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 що буде краще для власної гормоналки - вводити екзогенний тестостерон ще 4 тижні, чи ще 8, але у вдічі меншій дозі Абсолютно без разницы.
yobilovus Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 Она не будет восстанавливаться. Вообще. Чтобы она начала только восстанавливаться, нужно закончить курс, закончить пкт и еще немножко подождать. я зрозумів, тут що 500 що 250 тоді так - після чого простіше відновити після ще 4 тижнів по 500 чи після 8 тижнів по 250 Вопрос в том, зачем ты ее хочешь восстановить и насколько. я не хочу попасти в страшну тестостеронову яму зі зниженим лібідо і всілякими витікаючими проблемами поки за дітей мова не йде
Jus Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 я не хочу попасти в страшну тестостеронову яму зі зниженим лібідо і всілякими витікаючими проблемами поки за дітей мова не йде ...новый курс/мост
Outlawif Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 після чого простіше відновити після ще 4 тижнів по 500 чи після 8 тижнів по 250 Правило простое - чем дольше курсишь, тем дольше восстанавливаешься. Хотя после полугода курса это правило уже не особо важно. я не хочу попасти в страшну тестостеронову яму зі зниженим лібідо і всілякими витікаючими проблемами Тогда мост - самое простое. 250 теста в неделю и так до следующего курса. Либо, уже сейчас начинать "пкт". Гонадой разгонять яйца, снижать эстрадиол хорошо так к нижней границе нормы, пролактин если надо, и только потом слазить с курса. Тогда яма будет минимальной или вообще не будет. Но это конечно сложнее и гораздо дороже.
yobilovus Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 Тогда мост - самое простое. 250 теста в неделю и так до следующего курса. і по ідеї весь цей час я буду фертильний Но это конечно сложнее и гораздо дороже. поясни пліз, якщо тобі не важко чому - тому що треба буде здавати аналізи препарати по ідеї ті ж самі що і на ПКТ, чи я може щось не шарю
Outlawif Опубліковано: 24 травня 2013 Опубліковано: 24 травня 2013 і по ідеї весь цей час я буду фертильний Наоборот. Фертильность - способность зачать, а на длинных курсах она пропадает. Если хочешь знать наверняка - только спермограмма скажет ) препарати по ідеї ті ж самі що і на ПКТ, чи я може щось не шарю Ну, гонаду точно на пкт поздно ставить, а она как раз недешевая. Ну и анализы. В любом случае я сравнивал с мостом ) Мост на ампуле теста в неделю всяко ненапряжный и гораздо дешевле любых пкт.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз