yobilovus Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 не ну а самому подумати? перший курс був не соло а другий вже якогось має бути соло? що чекати від такого - хз, хіба багато часу має пройти, і бб то не той спорт в якому треба курсити, економлячи, а якщо недай Бог в тебе абсцес полізе, ти його чим, подорожником лікувати будеш? моє ІМХО - перший курс був провальний з точки зору препаратів, тепер вже виходячи з того треба і далі підтримувати - ставити разом проп і напс можеш зайти на напсі і вийти на напсі а в середині проп ставити )) але то все таке, від лукавого можеш зайти на напсі а закінчити на пропі з напсом ... вал, в принципі, правильно сказав з самого початку )) просто в своєрідній формі
makzronin Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 и че он там прочухает от курса соло если до этого делал проп+тур? Сделает перерыв побольше и прочухает.)
Barabass Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 Сделает перерыв побольше и прочухает.) куй там что прочухаешь с пачки напса. курсить надо по нарастающей до опеределенного уровня ...либо топтаться на месте :bm: с гамлетовскими вопросами))
yobilovus Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 курсить надо по нарастающей до опеределенного уровня .. правда дядьку?! моє ІМХО - перший курс був провальний з точки зору препаратів, тепер вже виходячи з того треба і далі підтримувати - ставити разом проп і напс
makzronin Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 не ну а самому подумати? перший курс був не соло а другий вже якогось має бути соло? що чекати від такого - хз, хіба багато часу має пройти, і бб то не той спорт в якому треба курсити, економлячи, а якщо недай Бог в тебе абсцес полізе, ти його чим, подорожником лікувати будеш? моє ІМХО - перший курс був провальний з точки зору препаратів, тепер вже виходячи з того треба і далі підтримувати - ставити разом проп і напс можеш зайти на напсі і вийти на напсі а в середині проп ставити )) але то все таке, від лукавого можеш зайти на напсі а закінчити на пропі з напсом ... вал, в принципі, правильно сказав з самого початку )) просто в своєрідній формі Экономия экономии рознь, если с головой подходить к этому делу.) Тут даже не в абсцессе дело, просто курсить на последние - это уже похоже на людей, которые гоняются за дозой, имхо. Не сказал слово "торчок", чтобы никого не обидеть.)
yobilovus Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 Экономия экономии рознь, если с головой подходить к этому делу.) я з тобою цілком згідний, але в даній ситуації або відпочивати довго, або не економити, не іпати свою гормоналку
Barabass Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 там шо в вопросе есть слова про экономию?
yobilovus Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 для экономии так сказать))) Или не ипать мозг и ставить вместе?
makzronin Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 куй там что прочухаешь с пачки напса. курсить надо по нарастающей до опеределенного уровня ...либо топтаться на месте :bm: с гамлетовскими вопросами)) 6-8 недель по 50мг в день - это уже не пачка напса, а - 3.) Да и я не думаю, что сабж имеет 100кг мяса, чтобы не прочувствовать сольный напс.) там шо в вопросе есть слова про экономию? Акелла промахнулся. ©
Last Natural Опубліковано: 31 жовтня 2013 Опубліковано: 31 жовтня 2013 и че он там прочухает от курса соло если до этого делал проп+тур? Полностью согласен. При таком раскладе только напс и проп вместе. Парни, не курсите тестом соло, не ипите моск и гормоналку, последний натурал киздеть не будет.)) Только двух-трех-четырехэтажные курсы, только хардкор!)) Слушай шутник, ты если минусуешь, то хоть обосновывай чем-то. Знаток хренов, 87 кг весом. Сделай нормальную аву, а то выставил какую-то кляксу, чтоб не видно было какой ты дрищ.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз