MaxSan Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Эх, опоздал я..)) Тоже захотелось пару флаконов за совет.)) я не наглый... и от одного не откажусь за совет)))
kievrsd Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 ахахах, 4 пачки тестостерона пропионата, 20 колбочек маленьких Думаю 6 недель пропом и первые 4 недели метана. Или вообще сделать на 8 недель проп
wolf Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 ахахах, 4 пачки тестостерона пропионата, 20 колбочек маленьких Думаю 6 недель пропом и первые 4 недели метана. Или вообще сделать на 8 недель проп епт, я уже думал в очередь ставать :laugh1: так это 20 ампул, а не флаконов) пс по 50-100 пропа ч/д и 30 метана в день
kievrsd Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 епт, я уже думал в очередь ставать :laugh1: так это 20 ампул, а не флаконов) пс по 50-100 пропа ч/д и 30 метана в день а на сколько курс?
wolf Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 а на сколько курс? пока все не сьешь, что на руках :laugh1:
kievrsd Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 а как вообще будет проп на 8 недель и первые 4 недели метан?
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 проп на 8 недель и первые 4 недели метан? а навіщо два препарати? попередній курс був давно - тут рахуй, жопа младенца став пропіонат по 50 ч/д і жри нормально тільки тобі їх не вистарчить - по ампулі через день то на сорок днів а тре на 60 а как вообще будет буде збс
kievrsd Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 а навіщо два препарати? попередній курс був давно - тут рахуй, жопа младенца став пропіонат по 50 ч/д і жри нормально тільки тобі їх не вистарчить - по ампулі через день то на сорок днів а тре на 60 буде збс Тобто якщо я правильно зрозумів то, 8 тижнів 50 пропіонату через день А метан бажано утилізувати, коли це краще зробити? В кінці курсу чи на почтаку? Або по 10гр кожен день?
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Тобто якщо я правильно зрозумів то, 8 тижнів 50 пропіонату через день так А метан бажано утилізувати, коли це краще зробити? В кінці курсу чи на почтаку? Або по 10гр кожен день? залиш на наступний курс або викинь через місяць після закінчення цього і після аналізів: проп 100 ч/д на 8 тижнів + метан 30 день на останні 6 тижнів або обміняй на рассчитанную исключительно под тебя диету для набора массы... я сам думаю що би Valу таке запропонувати щоб він мені написав програму на набір сухої маси (маю сметан)
wolf Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Тобто якщо я правильно зрозумів то, 8 тижнів 50 пропіонату через день А метан бажано утилізувати, коли це краще зробити? В кінці курсу чи на почтаку? Або по 10гр кожен день? вначале по 30...смысл есть по 10 к/д, если он работает 3-4 часа?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз