lihodeev75 Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 А стоит ли подключать Кломид на последних двух неделях курса? не стоит
ig0ru4 Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 Всім доброго дня. Багато часу вже читаю цю тему, але відповіді на своє питання так і не знайшов. Отож, мені 20 років, стаж тренувань більше 2 років, до цього вже курсив станазололом, турінаболом та кленом. Зараз знайомі підібрали такий курс на 8 тижнів.. 1. Енантат - 2 тижні по 500, 6 тижнів по 250 2. Станазолол - рівно кожного дня по 50 3. Кленбутерол - кожного дня по 40мкг 4. Провірон - останні 20 днів по 1 таблетці в день. Ціль курсу - набрати трохи сухої маси, збільшити силові. Скажіть, не завелика доза станази, можливо зменшити до 30-40? Чи добрим буде клен у такій комбінації? Буду вдячний за будь-яку допомогу!
makzronin Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 Всім доброго дня. Багато часу вже читаю цю тему, але відповіді на своє питання так і не знайшов. Отож, мені 20 років, стаж тренувань більше 2 років, до цього вже курсив станазололом, турінаболом та кленом. Зараз знайомі підібрали такий курс на 8 тижнів.. 1. Енантат - 2 тижні по 500, 6 тижнів по 250 2. Станазолол - рівно кожного дня по 50 3. Кленбутерол - кожного дня по 40мкг 4. Провірон - останні 20 днів по 1 таблетці в день. Ціль курсу - набрати трохи сухої маси, збільшити силові. Скажіть, не завелика доза станази, можливо зменшити до 30-40? Чи добрим буде клен у такій комбінації? Буду вдячний за будь-яку допомогу! А зачем тебе в этой ситуации клен? Мне лично непонятно.
litvin4ik Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 Мне сегодня один богатырь русский посоветовал ,8 недель поседеть на оксане потом перейти на примоболан 8 недель,что думаете об этом?
lihodeev75 Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 Мне сегодня один богатырь русский посоветовал ,8 недель поседеть на оксане потом перейти на примоболан 8 недель,что думаете об этом? попробуй-расскажешь
litvin4ik Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 этого получается курс 16 недель,не будет ли это сильный удар по яйцам?)
lihodeev75 Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 этого получается курс 16 недель,не будет ли это сильный удар по яйцам?) оксана с примой по яйцам очень слабенько ударяют
Микки Рурк Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 Мне сегодня один богатырь русский посоветовал ,8 недель поседеть на оксане потом перейти на примоболан 8 недель,что думаете об этом? На Оксане лучше будет наверное не сидеть, а :JC_humpy:
makzronin Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 этого получается курс 16 недель,не будет ли это сильный удар по яйцам?) А у своего советчика почему об этом не спросил? Умиляют такие ребята. Вместо того, чтобы начать со слова "Посоветуйте", начинают со слов "Мне тут посоветовали".
ig0ru4 Опубліковано: 21 січня 2014 Опубліковано: 21 січня 2014 (змінено) А зачем тебе в этой ситуации клен? Мне лично непонятно. за клен я також не зовсім впевнений.. просто залишилось з попереднього курсу 50 таблеток, вирішив їх використати в цьому курсі. говорите, що краще відмовитись від клену? а з дозуванням станази і провірону як? нормально там все, чи станазу понизити трохи? Змінено 21 січня 2014 користувачем ig0ru4
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз