nesnosnii Опубліковано: 25 жовтня 2014 Опубліковано: 25 жовтня 2014 что не дышишь? а как дышал,как дышал! :pod_stolom:
ig0ru4 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Усім вітання! Якщо не заперечуєте, то перейду на українську мову, мені так зручніше. Цікаво почути вашу думку з приводу наступного... хочу купити анастрозол для профілактики гіно. Сьогодні шукав в неті, то за балканський просять 300грн, не менше. Аж раптом я натрапив на препарат тексол, який в рази дешевший (напевно, українського походження), що скажете? Думаєте, він буде ефективним? https://medbrowse.com.ua/teksol-instrukcija
Valery Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Та чего там думать - одно и тоже действующее вещество, одна и таже концентрация... Не очень понятно за какое количество цена стоит - за всю пачку (28 таб.) или за одну таблетку (. Бери, нЕчего думать. Расскажешь потом купил или нет.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Ух, интересненько! 28 таб по 1мг за 15-20грн. "шарик" однако... Упаковка. По 7 таблеток у блістері; по 4 блістери у картонній коробці. Виробник. Напрод Лайф Саінсис Пвт. Лтд., Індія.
Ark Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Круто! А купить где? Что-то не вижу ни в одной аптеке в наличии.
Valery Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Круто! А купить где? Что-то не вижу ни в одной аптеке в наличии. Та в том то и дело ). Если этого не брать во нимание, то в инете можно найти все, что хочешь, даже ядерную бомбу.
lihodeev75 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Круто! А купить где? Что-то не вижу ни в одной аптеке в наличии. https://mozdocs.kiev.ua/liki.php?nav=1&...egory=1&go= регистрация год назад закончилась нет его в Украине
ig0ru4 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Та в том то и дело ). Если этого не брать во нимание, то в инете можно найти все, что хочешь, даже ядерную бомбу. так, купити в інтернеті не вийде, ніде в продажі немає через ту реєстрацію.. але, питав знайомого, то він говорив, що в аптеках можуть бути ще запаси, які можна якось купити. буду дізнаватись
Kaprizyn Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 первый курс был энантат 500 и метан 40 Щас отдохну месяц, и буду второй курс начинать. Планирую суст и болд Дозировки думаю суста 500, болда 400? будет нормально? или лучше болда 600?
mitiay2012 Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 лучше 600, а может и того больше
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз