kolomb0 Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 в один баян куб энки + куб болда, через четыре дня процедуру повторить)) Как говорится " К тамкому меня жизнь не готовила" ))
VUBlack Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 Показать Как говорится " К тамкому меня жизнь не готовила" )) всегда рад помочь))
ваван Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 підкажіть будь ласка як краще далі робити, ставлю тестерону пропіонат через день по кубіку, вже більше ніж 2 тижні ефекту ніякого, прибавку силових не відчув, мясо теж не дуже, по хавчуванні в мене все норм по білку виходжу, відпочиваю теж норм
wolf Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 добавь метана/турика если проп хороший и не в нем дело
ваван Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 добавь метана/турика если проп хороший и не в нем дело метан недуже хочу брати так як на самому метані вже сидів і оказався взагалі неробочим, дойшов був до 10 таб в день і 0(
OlegRO Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 непонятно сколько в кубе непонятно какой курс непонятно питание кроме белка непонятны тренировки
wolf Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 метан недуже хочу брати так як на самому метані вже сидів і оказався взагалі неробочим, дойшов був до 10 таб в день і 0( такой метан тебе попался значить выбирай получче где и что брать или в тебе что то не так :zhet:
ваван Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 такой метан тебе попался значить выбирай получче где и что брать или в тебе что то не так :zhet: та не сильно є де вибирати, де купувати( походу в мені щось не так(
Ark Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 метан не прет, проп не прет.. друже, может ты многого от фармы хочешь? тип тренировок смени, углей добавь
wolf Опубліковано: 15 травня 2015 Опубліковано: 15 травня 2015 метан не прет, проп не прет.. друже, может ты многого от фармы хочешь? тип тренировок смени, углей добавь ну хз, на первый курс 10 табов метана, они прочухаются, если даже в зал не ходить, а только на турнички и брутики с шаурмой хавать, все равно, уверен, изменения какие то должны быть))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз