vitormma Опубліковано: 25 червня 2015 Опубліковано: 25 червня 2015 Да, сорри затупил!!))) 400 метров!!!! по геннику тут тебе толком никто не скажет сам принимал-штука рабочая,но так и не понял как под него тренировочный процесс организовать вообще в жизни гипо ловил пару раз всего,а на геннике по два раза в день стабильно
Julban Опубліковано: 1 липня 2015 Опубліковано: 1 липня 2015 если я себе инсулин сейчас ставлю, а завтра начнут антибиотики колоть. как думаете инс не повлияет? дальше продолжать?
XXR XXX Опубліковано: 2 липня 2015 Опубліковано: 2 липня 2015 если я себе инсулин сейчас ставлю, а завтра начнут антибиотики колоть. как думаете инс не повлияет? дальше продолжать? на что?
Julban Опубліковано: 5 липня 2015 Опубліковано: 5 липня 2015 на что? инс среднего действия. из антибиотиков цифтритаксон. наверное объелся сладкого фурункулы выскочили. я уже узнал, инсулин с антибиотиками не дружит
Tristan Опубліковано: 12 липня 2015 Опубліковано: 12 липня 2015 Привіт всім, на осінь думаю курс замутити, думаю що б спробувати цікаве. Проводив перед цим 3 курси. Проп + метан, проп плюс стан. Погестини не хочу. Хто вже проходив цей тернистий шлях вдалого поєднання препаратів? Помітив що метан погано пре. Хочу щось змінювати бо рецептори відчутно звикають. Останній курс на 10 тижнів завершив 20 травня. Вага 90, зріст 180. Жим 130 на разок. Присяд 130, не на разок.))) Тяга 0 на 0.(не роблю) Буду вдячний за поради всім.
Last Natural Опубліковано: 12 липня 2015 Опубліковано: 12 липня 2015 Буду вдячний за поради всім. Любое длинное тесто + болд.
bobir2005 Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 Привіт всім, на осінь думаю курс замутити, думаю що б спробувати цікаве. Проводив перед цим 3 курси. Проп + метан, проп плюс стан. Погестини не хочу. Хто вже проходив цей тернистий шлях вдалого поєднання препаратів? Помітив що метан погано пре. Хочу щось змінювати бо рецептори відчутно звикають. Останній курс на 10 тижнів завершив 20 травня. Вага 90, зріст 180. Жим 130 на разок. Присяд 130, не на разок.))) Тяга 0 на 0.(не роблю) Буду вдячний за поради всім. любое длинное тесто 500+болд 600+метан 30 :Koshechka_08: Тесто с болдом может не попереть, с метаном точно будет оно )
Tristan Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 Подивився на ціни і трохи охрінів. Один тільки болд це мінімум 1700 грн. Сюди ще тесто, табли якісь, анастразол, тамокс. Це не враховуючи їжу, спортивне харчуаання. Це жесть. Грьобаний курс долора не дозволяє складати курскурс на масу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз