Перейти до публікації

Составление курсов

tere98

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Подивився на ціни і трохи охрінів. Один тільки болд це мінімум 1700 грн. Сюди ще тесто, табли якісь, анастразол, тамокс. Це не враховуючи їжу, спортивне харчуаання. Це жесть. Грьобаний курс долора не дозволяє складати курскурс на масу.

а зачем анастразол тамокс? Если денег не много нахер болд. Дека + тесто \ тесто + метан \ тесто соло

• Відповіді 8,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

499

• stalker

272

• wolf

246

• Valery

223

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 499 публікацій

• stalker

stalker 272 публікації

• wolf

wolf 246 публікацій

• Valery

Valery 223 публікації

Опубліковано:
а зачем анастразол тамокс? Если денег не много нахер болд. Дека + тесто \ тесто + метан \ тесто соло

Як навіщо анастразол? Профвлактично в невеликій кількості, ароматизацію теста збити. Тамокс на ПКТ. Деку не хочу. Це ще гемор з пролактином ловити. Всю систему перелаштовувати, те ж пкт. Можливий дека дік та гіно.

Опубліковано:
Як навіщо анастразол? Профвлактично в невеликій кількості, ароматизацію теста збити. Тамокс на ПКТ. Деку не хочу. Це ще гемор з пролактином ловити. Всю систему перелаштовувати, те ж пкт. Можливий дека дік та гіно.

До 1000 мг теста ароматизацію можна і не глушити.

Пролактин легко і просто глушиться одно таблеткою алактину в неділю.

ПКТ навіщо? Дітей плануєш робити після курсу чи довгий відпочинок? Якщо ти молодий і у тебе тестостерону на курсі в 2 рази більше ніж деки, то дека дік піймати важко. Ніколи не трясусь над таким і все нормально більше здається що це все в голові.

Опубліковано:

ипанутся

не курси

дорого и сложно

Опубліковано:

Как в пословице: зубов бояться - в рот не давать!

Опубліковано:
До 1000 мг теста ароматизацію можна і не глушити.

...тестостерону на курсі в 2 рази більше ніж деки

1. У некоторых гино и от 500 теста лезет.

2. Схема "теста должно быть в два раза больше чем деки" была популярна года два назад. Но это веяние быстро прошло...

Опубліковано:

В мене гіно лізе на тесті 100 через день+стан. Навіть з анастразолом. Грішу на пролактин, тесто буваж теж підвищуєпідвищує його, хоч аналізи в межах референсів. Саме цікаве - разок один сосок болить на курсі, інший мовчить, на наступному навпаки)))) Міняються по приколу. Благо після всі ущільнення і біль зникають без слідно. :Laie_91B:

Пацики, в мене 2 дівульки. Якщо хоч трохи дека зіб'є мої можливості - одна з них помітить і точно щось запідозрить. І мені піпец.) :laugh1:

Опубліковано:
Показать

Если денег не много нахер болд. Дека + тесто \ тесто + метан \ тесто соло

так дека сейчас в одну цену с болдом

Показать

1. У некоторых гино и от 500 теста лезет.

у меня и от меньшей дозировки лезет падло

Показать

Благо після всі ущільнення і біль зникають без слідно

везет же)))

Опубліковано:
у меня и от меньшей дозировки лезет падло

как успехи с рассасыванием?

Опубліковано:
Показать

как успехи с рассасыванием?

ушло где то 3/4, неделю уже никаких изменений не чувствую, вроде как приостановилось рассасывание, табов осталось немного, на эту неделю еще должно хватить (тамокс здоровье по 20 в день). мост продолжается 250 теста в неделю.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...