Перейти до публікації

Составление курсов

tere98

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Підкажіть препарати (звичайно крім прими і оксани) які найменше впривають на фсг і лг

Таких, практически, нет. Все ААС - либо сам тестостерон, либо производные от него. При 9 месяцах курса даже самый "безобидный" препарат убьет ФСГ и ЛГ в абсолютный ноль по Кельвину ).

Можешь попробовать болденон, раз уж в таких поисках, но и он не оставит тебе шансов...

• Відповіді 8,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

499

• stalker

272

• wolf

246

• Valery

223

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 499 публікацій

• stalker

stalker 272 публікації

• wolf

wolf 246 публікацій

• Valery

Valery 223 публікації

Опубліковано:
здраствуйте. після трьохмісячного курсу відпочиваю 2 місяці, всі показники аналізів привів в норму, но фсг 1,5 місяці не було зовсім, кломід, цинк і спеман допоміг. планую наступний курс довжиною на 9 місяців. Підкажіть препарати (звичайно крім прими і оксани) які найменше впривають на фсг і лг ато чуток атрофії яєць боюсь я. чи просто на курсі раз в 5-6 тижнів ставити гонадотропін? і чи буде кращим в цьому плані зробити мост посередині курсу?

вага моя зараз 104 кг (на курсі була 108) з низьким рівнем жиру, максимальні дозування 750 тесто, 500 деки, трен 300

ціль - набір мязової маси і особо не запливать.

дякую за поради)

по-моему восстанавливать показатели, а потом курсить 9 месяцев немного бессмысленно? Гонаду раз в 3 месяца рекомендуют, по-моему норм

Опубліковано:
Таких, практически, нет. Все ААС - либо сам тестостерон, либо производные от него. При 9 месяцах курса даже самый "безобидный" препарат убьет ФСГ и ЛГ в абсолютный ноль по Кельвину ).

Можешь попробовать болденон, раз уж в таких поисках, но и он не оставит тебе шансов...

ні ну ясно що всі, я знаю, виступав по бб) просто суто по відчуттям от що найбільше садить? а взагалі нестрашно що воно на нулю? бо після курсу навіть проблеми зі сперматогенезом були, сперма напівпуста. а болд просто не відчував і грам ставив і 1.2 грами...хз брав гд може він напівпустий, но ні апетиту нічого..

Опубліковано:

по-моему восстанавливать показатели, а потом курсить 9 месяцев немного бессмысленно? Гонаду раз в 3 месяца рекомендуют, по-моему норм

по 5000 за раз? багато хто говорить що на курсі сенсу ставити нема.

Опубліковано:
а взагалі нестрашно що воно на нулю? бо після курсу навіть проблеми зі сперматогенезом були, сперма напівпуста. а болд просто не відчував і грам ставив і 1.2 грами...хз брав гд може він напівпустий, но ні апетиту нічого..

более того, после длинного курса и через 3-4 месяца сперма не "полупустая", а зачастую пустая. аж стерильная. Но время - лучший доктор ) И если не мешать, а помогать - то все восстановится

А гонаду я колол каждые +- 10 недель 5 ампул по 1000ед через день. На протяжение курса

багато хто говорить що на курсі сенсу ставити нема.

как раз после ее уже ставить сенсу кропаль

Опубліковано:
ні ну ясно що всі, я знаю, виступав по бб) просто суто по відчуттям от що найбільше садить?

Тестостерон, естественно. И без всяких відчуттів, они тут не при чем ))).

Опубліковано:
Тестостерон, естественно. И без всяких відчуттів, они тут не при чем ))).

я думав трен ще більше садить за тест

Опубліковано:

более того, после длинного курса и через 3-4 месяца сперма не "полупустая", а зачастую пустая. аж стерильная. Но время - лучший доктор ) И если не мешать, а помогать - то все восстановится

А гонаду я колол каждые +- 10 недель 5 ампул по 1000ед через день. На протяжение курса

ну боятись цього не треба? що стерильна, потім же відновиться? колись там :Cherna_03:

ти сам максимально довгий курс який робив і перерив після нього який був?

Опубліковано:
ну боятись цього не треба? що стерильна, потім же відновиться? колись там :Cherna_03:

ти сам максимально довгий курс який робив і перерив після нього який був?

Все восстановится. Просто нюансы по времени восстановления в зависимости от организма. У каждого свое ж )

после 2 лет курсов через 8 мес все восстановилось на 100%

Опубліковано:
я думав трен ще більше садить за тест

не только садит тест но и повышает пролактин, что впоследствии гасит либидо(

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...