Valery Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 Підкажіть препарати (звичайно крім прими і оксани) які найменше впривають на фсг і лг Таких, практически, нет. Все ААС - либо сам тестостерон, либо производные от него. При 9 месяцах курса даже самый "безобидный" препарат убьет ФСГ и ЛГ в абсолютный ноль по Кельвину ). Можешь попробовать болденон, раз уж в таких поисках, но и он не оставит тебе шансов...
MaJ0r Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 здраствуйте. після трьохмісячного курсу відпочиваю 2 місяці, всі показники аналізів привів в норму, но фсг 1,5 місяці не було зовсім, кломід, цинк і спеман допоміг. планую наступний курс довжиною на 9 місяців. Підкажіть препарати (звичайно крім прими і оксани) які найменше впривають на фсг і лг ато чуток атрофії яєць боюсь я. чи просто на курсі раз в 5-6 тижнів ставити гонадотропін? і чи буде кращим в цьому плані зробити мост посередині курсу? вага моя зараз 104 кг (на курсі була 108) з низьким рівнем жиру, максимальні дозування 750 тесто, 500 деки, трен 300 ціль - набір мязової маси і особо не запливать. дякую за поради) по-моему восстанавливать показатели, а потом курсить 9 месяцев немного бессмысленно? Гонаду раз в 3 месяца рекомендуют, по-моему норм
kapitan.testosteron Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 Таких, практически, нет. Все ААС - либо сам тестостерон, либо производные от него. При 9 месяцах курса даже самый "безобидный" препарат убьет ФСГ и ЛГ в абсолютный ноль по Кельвину ). Можешь попробовать болденон, раз уж в таких поисках, но и он не оставит тебе шансов... ні ну ясно що всі, я знаю, виступав по бб) просто суто по відчуттям от що найбільше садить? а взагалі нестрашно що воно на нулю? бо після курсу навіть проблеми зі сперматогенезом були, сперма напівпуста. а болд просто не відчував і грам ставив і 1.2 грами...хз брав гд може він напівпустий, но ні апетиту нічого..
kapitan.testosteron Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 по-моему восстанавливать показатели, а потом курсить 9 месяцев немного бессмысленно? Гонаду раз в 3 месяца рекомендуют, по-моему норм по 5000 за раз? багато хто говорить що на курсі сенсу ставити нема.
Jus Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 а взагалі нестрашно що воно на нулю? бо після курсу навіть проблеми зі сперматогенезом були, сперма напівпуста. а болд просто не відчував і грам ставив і 1.2 грами...хз брав гд може він напівпустий, но ні апетиту нічого.. более того, после длинного курса и через 3-4 месяца сперма не "полупустая", а зачастую пустая. аж стерильная. Но время - лучший доктор ) И если не мешать, а помогать - то все восстановится А гонаду я колол каждые +- 10 недель 5 ампул по 1000ед через день. На протяжение курса багато хто говорить що на курсі сенсу ставити нема. как раз после ее уже ставить сенсу кропаль
Valery Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 ні ну ясно що всі, я знаю, виступав по бб) просто суто по відчуттям от що найбільше садить? Тестостерон, естественно. И без всяких відчуттів, они тут не при чем ))).
kapitan.testosteron Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 Тестостерон, естественно. И без всяких відчуттів, они тут не при чем ))). я думав трен ще більше садить за тест
kapitan.testosteron Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 более того, после длинного курса и через 3-4 месяца сперма не "полупустая", а зачастую пустая. аж стерильная. Но время - лучший доктор ) И если не мешать, а помогать - то все восстановится А гонаду я колол каждые +- 10 недель 5 ампул по 1000ед через день. На протяжение курса ну боятись цього не треба? що стерильна, потім же відновиться? колись там :Cherna_03: ти сам максимально довгий курс який робив і перерив після нього який був?
Jus Опубліковано: 13 листопада 2015 Опубліковано: 13 листопада 2015 ну боятись цього не треба? що стерильна, потім же відновиться? колись там :Cherna_03: ти сам максимально довгий курс який робив і перерив після нього який був? Все восстановится. Просто нюансы по времени восстановления в зависимости от организма. У каждого свое ж ) после 2 лет курсов через 8 мес все восстановилось на 100%
cybotron Опубліковано: 14 листопада 2015 Опубліковано: 14 листопада 2015 я думав трен ще більше садить за тест не только садит тест но и повышает пролактин, что впоследствии гасит либидо(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз