Jus Опубліковано: 9 лютого 2020 Опубліковано: 9 лютого 2020 Подкожно. Но некоторые и внутримышечно колят
Valery Опубліковано: 9 лютого 2020 Опубліковано: 9 лютого 2020 Как принимать гормон роста новичку на курсе и в перерыве? Зайди в тему по ГР и почитай внимательно, все узнаешь.
Дід Опубліковано: 9 лютого 2020 Опубліковано: 9 лютого 2020 Дед сказал, что не хочет выступать, а хочет по максимуму набрать. А вы тут уже все что угодно обсудили вплоть до энуреза) 0utlaw, Сорі, шо відповідаю тільки зараз, виступити я хочу, але буду в квітні в Португалії-Іспанії, тому всі сцени-Київ,Ужгород,Черкаси на жаль пропускаю.Звідси і бажання набрати максимально...
Дід Опубліковано: 9 лютого 2020 Опубліковано: 9 лютого 2020 поэтому и поинтересовался у Деда, замечает ли он какие-то ЯВНЫЕ плюсы использования болда, или всё это на уровне ментальности? Faust, Для меня плюс болда это сдерживание эстродиола в рефах , ну и анаболик фсе таки (в спортвики писали ) Олимп, А ще болденон вени видуває :dc:
JOCKER Опубліковано: 9 лютого 2020 Опубліковано: 9 лютого 2020 вени видуває - не болд , а высокий гемоглобин/гематокрит а болд как был для меня самым бесполезным, даже вредным препом так и остался
Дід Опубліковано: 10 лютого 2020 Опубліковано: 10 лютого 2020 вени видуває - не болд , а высокий гемоглобин/гематокрит JOCKER, От ти "сурйозний"-там в кінці мого посту смайлік-тіпо-ги-ги :dc: ... вредным препом JOCKER, А що є ааси "не вредні"?)))
Outlawif Опубліковано: 10 лютого 2020 Опубліковано: 10 лютого 2020 Лично я колю только полезные аасы!
celephais Опубліковано: 10 лютого 2020 Опубліковано: 10 лютого 2020 А що є ааси "не вредні"?))) Десь я тут бачив на форумі, шо є такі, в кого пріма нівелює побочки трена. То чи можна назвати пріму «корисною»? :ab:
$l@ventiy Опубліковано: 10 лютого 2020 Опубліковано: 10 лютого 2020 чи можна назвати пріму «корисною»? celephais, для нивелирования побочек трена - да.)) а чем тогда нивелировать побочки примы?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз