Vlad1121 Опубліковано: 16 грудня 2022 Опубліковано: 16 грудня 2022 Что дабавить? Може трошки розуму? 6 тижнів енку та деку, а на 7-ий вже пкт з кломідом? Мені одному здається, що хлопчик-троль?
OlegRO Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 6 тижнів енку та деку, а на 7-ий вже пктесть и покороче курсы, мир многообразен..
Vlad1121 Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 есть и покороче курсы, мир многообразен.. Звісно то так, але під певні терміни потрібні певні етери. А в цьому випадку окрім підбору діючих речовин та дозувань, решта саме безглуздя.
mordor88 Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 Може трошки розуму? 6 тижнів енку та деку, а на 7-ий вже пкт з кломідом? Мені одному здається, що хлопчик-троль? Нет, он не тролль, взрослый мужик интересуется коротким курсом
OlegRO Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 А в цьому випадку почему? времени около 3-4 месяцев
Vlad1121 Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 почему? Мабуть тому, що 6 тижнів енку та деку, а на 7-ий вже пкт з кломідом? А про 3-4 місяці, то може ви поясните, що малось на увазі?
OlegRO Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 чел хочет накачать за 3-4 месяца, спрашивает короткий курс, спросил выбор препаратов на 6 недель какой у него особенный случай? А в цьому випадку ? что не так, то?
Vlad1121 Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 чел хочет накачать за 3-4 месяца, спрашивает короткий курс, спросил выбор препаратов на 6 недель какой у него особенный случай? ? что не так, то? Я двічі навів аргумент, що саме не так, але ви чомусь вперто його ігноруєте. Гаразд, людина на все має 3-4 місяці. Виходячи з його плану, перші 6 тижнів АС-ів, за деякими дрібницями, не викликають питань. На цьому добрі новини закінчуються. Після 6-го тижня йому треба чекати поки етери вивільняться і потім починати пкт. Тобто він, у випадку, якщо все піде як треба, повністю закінчить курс та відновлення не раніше аніж за 4 місяці, що в принципі вкладається в його верхню термінову планку. Адмінистрування - це взагалі важко назвати адміниструванням. Бо людина просто зробе собі шкоду з пролактіном на курсі, а потім ще можливо(!) отримає відбиття його вгору на пкт. Але про це ніхто ані слова. Також з певною імовірністю людина буде мати підвищений естрадіол. Наслідки і як їх уникнути не треба ж роз'яснювати? Але про ІА йому теж ніхто ані слова. Ну і наостанок - пкт. Ті два жалюгідні тижні, що виділено в плані, що завгодно, але не пкт. Про це теж чомусь ніхто нічого не сказав. ХГЧ - доволі спірна схема вживання, але не буду сперечатись, нехай буде так. Ви досі вважаєте, що з тим планом все добре?
Outlawif Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 После 6 недель пкт вообще не нужно, поэтому пофиг как и когда его делать. Это в целом можно обсудить в теме пкт, хотя это уже там обсуждали не раз. В повышенном эстро нет ничего плохого, о чем тут тоже есть целая отдельная тема. Пролактин на нандролонах в любом случае нужно контролировать. Еще раз, какие там плохие новости?
Vlad1121 Опубліковано: 17 грудня 2022 Опубліковано: 17 грудня 2022 После 6 недель пкт вообще не нужно, поэтому пофиг как и когда его делать. Это в целом можно обсудить в теме пкт, хотя это уже там обсуждали не раз. Спірне твердження, але нехай. А після 10-ти тижнів потрібна? В повышенном эстро нет ничего плохого, о чем тут тоже есть целая отдельная тема. Читав. То ваша особиста думка. Я особисто з нею не згоден. Пролактин на нандролонах в любом случае нужно контролировать. "Контролювати" не дорівнює "неконтрольовано гасити".
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз