VaVan Опубліковано: 17 травня 2023 Опубліковано: 17 травня 2023 Добрий день. Зараз курс пропіонат 100 мг через день + 40 турінабол. на 10 тижнів. Ще залишилось 3 тижні. Вік 42, ріст 178, вага 95. Перед цим курсом було по одному курсу соло пропіонату раз в рік 6-8 тижнів і це ще до 2019року. Займаюсь з 2014 можливими перервами інколи до 6місяців. Полапативши теми по форуму зробив висновок, що у мої роки можна зробити більш тривалий курс. Як для проби хоч би на 6місяців (власна думка). Питання до вельми поважної спільноти: чи можна після вказаного мною курсу, продовжити курс (чи або зробити так званий міст) на більш довгих препаратах і яких саме (дозування). Зробив висновок, що у мої роки, життя на курсі набирає нових барв, то чому б не продовжити. З питанням продовження роду справився, достатньо …))) Які зробити контрольні аналізи для того щоб продовжити курс та з яким інтервалом їх повторювати на самому курсі і на які показники в першу чергу звертати увагу? Готовий отримати конструктивну пораду, або ж вислухати критику. Дякую!
OlegRO Опубліковано: 17 травня 2023 Опубліковано: 17 травня 2023 і на які показники в першу чергу звертати увагу? печень, сердце, сосуды, холестерин, кровь на більш довгих препаратах і яких саме (дозування) стандарт 500 энки + что-то (или 100 трен ацетат через день , или 400 деки/ раз в неделю, или 50 метана/сутки) так на пару мес
VaVan Опубліковано: 18 травня 2023 Опубліковано: 18 травня 2023 Дякую! Зупинюсь на ент + дека. Маленьке уточнення, контроль пролактину, як часто робити і чи приймати каберголін?
OlegRO Опубліковано: 18 травня 2023 Опубліковано: 18 травня 2023 контроль не нужен, если пить каберголин весь курс + 2-3 недели примерно по 0,25 табл/неделю но если денег много то хоть раз в неделю контроль делать
VaVan Опубліковано: 18 травня 2023 Опубліковано: 18 травня 2023 Дякую ще раз! Але зіткнувся з проблем. Деку тільки в одному місцевому кооперативі знайшов, вибір 1,2 і все... :JC_doubledown:
Faust Опубліковано: 19 травня 2023 Опубліковано: 19 травня 2023 если пить каберголин весь курс + 2-3 недели примерно по 0,25 табл/неделю А зачем пить кабер на протяжении всего курса? И ты наверное хотел порекомендовать 0,25 мг/нед, а не 1/4 табл, потому что есть таблетки по 1 мг, 0,5 мг и 0,25 мг. В идеале, я бы конечно посоветовал вопрошаемому сдавать анализы на пролактин (хотя бы раз в 2-3 недели), чтобы понять как организм реагирует на тот или иной препарат, а потом уже, имея какой-то опыт, принимал бы кабер "на глаз". Потому что душить пролактин ниже плинтуса - это тоже не есть хорошо
Fleather056 Опубліковано: 24 липня 2023 Опубліковано: 24 липня 2023 Всем привет. Хочу курсануть по уму , но не разбираюсь в этом деле, и не хочу нарубить дровишек .Нуждаюсь в состовлении курса . Естественно буду благодарен, время это деньги. Всем спасибо за внимание.
OlegRO Опубліковано: 24 липня 2023 Опубліковано: 24 липня 2023 ты же видишь тут составляют их прямо в теме, опиши себя, опыт, ттх
VUBlack Опубліковано: 24 липня 2023 Опубліковано: 24 липня 2023 Хочу курсануть по уму , но не разбираюсь в этом деле, Fleather056, тогда лучше не надо, покури форум месяцок, тут много полезного, можешь начать с https://ironflex.com.ua/phorum/pervyi-kurs/...60#entry1200633 и не стесняйся листать прошлые года, а то по тыщу раз одно и тоже люди обсасывать устают и в последних постах может быть чуток флуда) если совсем коротко 200 - 250 мг длинного тестостерона в неделю, недель на 12 - 16, после курса ничего не делать, снизить интенсивность тренировок. Весь период курса просвещаться, что б начать разбираться
Fleather056 Опубліковано: 24 липня 2023 Опубліковано: 24 липня 2023 Возраст 28, вес 80 , рост примерно 176. Занимался 6 лет , сейчас был перерыв 4 года , сейчас снова занимаюсь 1 год. Был один раз опыта курса , суст + винстрол ( 5 лет назад) . На данный момент силовые: жим 125 , присед 175 , становая( суммо) 187
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз