NachoVidal Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 Доброго здоров'я, шановне панство! Прошу вашої думки та поради. Трошки о собі станом на зараз коротко: 36років, зріст 187, вага 114, тренувальний стаж внатураху десь років 15. Почав використовувати нещодавно фарш: спочатку було 250мг тест.Е раз на 5 днів протягом 3 місяців, далі без відпочинку 500мг. тест.Е + 400мг дростанолон Е на тиждень, розбиті на дві ін'єкції. На цьому фарші зараз і знаходжусь вже 4 тижні, а планую всього 15. Далі дростанолон Е. буду міняти на трен.Е Мені все подобається, набрав десь 15 кг за час вітамінізації, у вправах силові добре підросли. Турбують трохи сустави від виросших вагів на вправах, але то таке, дається взнаки натуральний стаж. І ось в мене є ідея зараз до 500мг. тест.Е + 400мг дростанолон Е додати 300мг деки, щоб посилити анаболічний ефект курсу та трошки "підзмастити" суставчики. До необхідності контролю пролактину готовий, кабер у запасі маю. Що скажете панове, чи доцільно в моєму випадку така невеличка реорганізація?
MaJ0r Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 якщо є бажання додати, то чому б ні )
NachoVidal Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 якщо є бажання додати, то чому б ні ) Дякую за відповідь! А як вважаєте, можна мені замішати деку в один баян разом з тест.Е та дрост.Е таким чином, щоб в мене вийшло 250+200+150 за одну ін'єкцію? Чи краще ставити 300 деки окремо одним разом в окремий день?
MaJ0r Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 Масляні препарати можно змішувати разом, головне щоб велика кількість у одна місце добре переносилося. Змінювати місце інжектів постійно
OlegRO Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 додати 300мг деки, щоб посилити анаболічний ефект курсу всё можно добавлять)
NachoVidal Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 всё можно добавлять) Как там говорится: "С дуру можно и х.й сломать" :ap:
Дід Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 А чого такі "дозяри"?Я б потрохи добавив- 100 нандра та 400 теста.
NachoVidal Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 А чого такі "дозяри"?Я б потрохи добавив- 100 нандра та 400 теста. Шоб не паритися з рисочками на шприці, коли з віали набираю :to_pick_ones_nose_eat: А якщо серйозно, то Діду, думаєте занадто жирно буде? Ну я так прикинув, що впринципі від додаткового кубу деки в тиждень до того, що вже вливається, мене не повинно розірвати в хлам.
Дід Опубліковано: 26 вересня 2023 Опубліковано: 26 вересня 2023 Розірвати не розірве,але я прихильник поступово піднімати дози...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз