Перейти до публікації

Составление курсов

tere98

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Естроген підвищений - 80, при нормі 40, також еритроцитів 5,96 (норма 4-5) і гемоглобін 176 (норма 130-160)

Это всё нормальные и объяснимые явления для человека на фарме. Здесь нет ничего необычного или ужасного

Единственное я бы при таком гематокрите не ставил бы болденон. Лично я вообще не вижу в нем смысла.

Тесто+дека (ну можно еще какую-то оралку по желанию) - за глаза

• Відповіді 8,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

499

• stalker

272

• wolf

246

• Valery

223

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 499 публікацій

• stalker

stalker 272 публікації

• wolf

wolf 246 публікацій

• Valery

Valery 223 публікації

Опубліковано:

Ещё скажи что болденон мясо не растит)

Нандролон если что гематокрит сильнее задирает, просто его никто не ставит в тех дозировках что болд.

Опубліковано:
Это всё нормальные и объяснимые явления для человека на фарме. Здесь нет ничего необычного или ужасного

Единственное я бы при таком гематокрите не ставил бы болденон. Лично я вообще не вижу в нем смысла.

Тесто+дека (ну можно еще какую-то оралку по желанию) - за глаза

Дякую за пораду, бо теж стрьомався на рахунок болда, але на нандролоні вже 10 тижнів був ао 200мг, а связки так і не перестал боліти на жимі, тому подумав, можливо це через естрадіол. Ну і від деки постійно жирна шкіра, але це може знову ж таки високий естрадіол..

Опубліковано:

точно не через естрадіол, через нього навпаки може затримуватись вода в організмі, хоча здається вода ще суставам може допомогти, а звʼязкам навряд. А звʼязкам насамперед треба відпочити, дека навляд чи допоможе.

• 11 місяців потому...
Опубліковано:

Всім привіт. Зайшов сюди після багаторічної перерви в спорті і АС бо вирішив зайнятися собою. В цей раз причиною стало що я перевалив за 40 і прийшов час слідкувати за собою. Останні роки роботи з дому при постійному сидінні в кріслі здоровя не додали. Скажу відверто весь мій досвід з АС був безтолковим. Я пишу це більше для юних хлопців які відносяться до АС як до магії - це все не так просто, в цій темі треба розбиратися. Я от розбиратися не хочу, я і так на роботі цлий день переварюю нову інформацію і хочу щоб спорт був зміною діяльності і відпочинком, а не продовженням роботи. Тому курсити я або не буду або буду платити людині яка буде мене якісно в цьому супроводжувати. Інакше це все тимчасові результати які потім будуть ще довго "гикатися".

Опубліковано:

а як дізнаєшся, шо людина тебе якісно супроводжує, якщо нічого в тому не розумієш?

Опубліковано:
а як дізнаєшся, шо людина тебе якісно супроводжує, якщо нічого в тому не розумієш?

Отож))) Це не авто на СТО завезти, на кону здоровя. Як варіант поскрейпити весь форум, використати його як knowledge base для RAG чатбота))))

Опубліковано:

какой фирмы брать туринабол и тестостерон пропионат?

был первый курс туринабола месяц по 30 мг в день фирмы zillt, немного выросли силовые, в пике был +6кг, которые ушли после курса, прочитал на форуме что фирма сомнительная. Буду благодарен если ссылку в ЛС кинете если нельзя на форуме.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...