andreyyy Опубліковано: 28 лютого 2017 Опубліковано: 28 лютого 2017 Навіть кацапи розуміють що це свято лайно. Да понятно что лайно. Только хамить нельзя, зесь не вата, не пидоры и подписи на аватарке "Терпила" тоже нет ни у кого.
мари клер Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 ))))))))))))))))))))Спасибо!) Но не всегда так,как на картинке.))
Faust Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 ))))))))))))))))))))Спасибо!) Но не всегда так,как на картинке.)) так ты женщина по определению, но по сути - девушка? ))
мари клер Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 так ты женщина по определению, но по сути - девушка? )) Наверно,я не совсем поняла картинку.)Ну и ладно,проехали.))
мари клер Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 пошлячка) Это все моя распущенность.)))Я почти как Олег.))
Veles Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 невже досі настільки актуальне свято(за радянською ідеологією) ..дуже важко,навіть серед українок в українській арміїї ..одне свято ну майже побороли)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз