Outlawif Опубліковано: 28 червня 2017 Опубліковано: 28 червня 2017 А как же Литовские Статуты от 1529 года? Первая из конституций "нового времени", как-никак. А вообще в списке имеет право находится только конституции США и Франции. Они были не только написаны в соответствующие годы, но и приняты. И действуют по сей день. В них вносились поправки, но они ни разу не переписывались. Что "конституция" декабристов в рос. империи 1825, что "конституция" Орлика войска запорожского 1710 - не были приняты и никогда не вступали в силу. И современные конституции государств... ммм... потомков? Ну короче РФ и Украины - не имеют к тем конституциям никакого отношения. Они были приняты в 1993м и 1996м годах соответственно и являются абсолютно новыми документами.
MaJ0r Опубліковано: 28 червня 2017 Опубліковано: 28 червня 2017 Пропущена конституция Речи Посполитой, правда она недолго действовала, но была прогрессивной на момент принятия
Veles Опубліковано: 7 липня 2017 Опубліковано: 7 липня 2017 Я пам’ятаю своє перше Івана Купала. Воно було не першим, а сьомим за моє життя, але на той момент я цього не розуміла. Я сиділа у жовтому автобусі з великими вікнами, пам’ятаєте такі ходили у 90-ті роки, нам їхати додому було 30 хвилин і ми не встигали… Не встигали вийти до того як почався дощ. Це був дощ "стіною". І він не вщухав. Нам було трошки моторошно, трішки холодно і ще дивно кататися колами в автобусі містом… Зрештою, коли злива скінчилася, ми вийшли з нього на білий світ наче народились наново. Відтак я пам’ятала це свято кожного року. https://life.pravda.com.ua/columns/2017/07/6/225136/
fantom77 Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 С праздничком десантура!!! :comando: Ну и меня тоже) Ніхто, крім нас!
extremal Опубліковано: 2 серпня 2017 Опубліковано: 2 серпня 2017 С праздничком десантура!!! :comando: Ну и меня тоже) Ніхто, крім нас! Через війну це свято загубило сенс. Мені буде ніяково вийти у тельнику в центр міста. Героі сьогодення це хлопці з передка а не ті хто 20 років тому 3 рази стрибнув с парашутом. Хіба що можу привітати воінів АДВ Ураіни що захищають краіну сьогодні.
diaan Опубліковано: 10 серпня 2017 Опубліковано: 10 серпня 2017 Для меня любой праздник это тяжелейший выбор подарков для любимых и близких . Сейчас вот не могу подобрать супругу , у него день рождения будет в конце августа , вот рассматриваю такие интересные подарки для автомобилистов[/url] , он у меня любитель авто , что бы вы из этого выбрали ?
MrGreenZ Опубліковано: 10 серпня 2017 Опубліковано: 10 серпня 2017 Ппц, как же нереально бесит такая реклама! Когда уже вымрут уроды ее практикующие?! Неужели эти идиоты думают, что кто-то в 2к17 ведется на эту херню?
andreyyy Опубліковано: 13 серпня 2017 Опубліковано: 13 серпня 2017 Сидят строители возле нового дома и обедают. В этот момент падает дом. Приезжает прораб и орет: — Сколько раз говорить, пока обои не наклеим — леса не убирать! Поздравляю!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз