XXR XXX Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 а возле дома только АТБ может быть? О_о ну типо шутка такая))
my_fair_lady Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 утром ходила на новую почту и в магазин. иду мимо рынка, а там как раз на мясном прилавке сердца продают. подумала еще, какая ирония судьбы однако))) подошла глянуть, шопочем, но они свиные, моей собаке такое нельзя. так и не купила, пришлось ей куриную печень варить)
Дід Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 А мій подарунок дружині ще "Нова пошта" "доставляє"-казали що в суботу буде, а мав бути сьогодні, педерасти голубці :ireful2:
Orvex Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 То же самое.но обещали вчера а привезли ток шо.ну это норм еще
Outlawif Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 моей собаке такое нельзя Собака тоже по зожу выступает?
my_fair_lady Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 Собака тоже по зожу выступает? диета, ветеринар прописал. хотя насколько мне помнится, собакам вообще свинину нежелательно давать
Orvex Опубліковано: 14 лютого 2019 Опубліковано: 14 лютого 2019 Собака тоже по зожу выступает? Доколупался.На сушке она)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз