vsmark Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 (изменено) Смол, я - точно верующие. Ты вроде как тоже. А все остальные и не говорили, что атеисты, вроде? :bn: я атеист ... Но поздравляю Всех с праздником :JC_doubleup: ) с мандариновым привкусом..)) Изменено 19 декабря, 2012 пользователем vsmark
Bund Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 (изменено) Приєднуюся до привітань. З.І. Сьогодні мій старший малий забракував "миколайчика". Купив йому бегемотика шоколадного в "Львівській майстерні шоколаду". Хотів, як виявилося, шоколадного Миколая. Остаточно переконав мене в тому, що дітки зажерлися. Швидше за все на НР без подарунків буде зустрічати. Изменено 19 декабря, 2012 пользователем Bund
yobilovus Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 бегемотика шоколадного ну ти тоже - де логіка? бегемотик на миколая?
vsmark Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 Приєднуюся до привітань. З.І. Сьогодні мій старший малий забракував "миколайчика". Купив йому бегемотика шоколадного в "Львівській майстерні шоколаду". Хотів, як виявилося, шоколадного Миколая. Остаточно переконав мене в тому, що дітки зажерлися. Швидше за все на НР без подарунків буде зустрічати. мій нічого не отримав.. від Миколая дома, тільки в садочку і у бабуль.. але я з ним пішов в магазин і купив йому те що він хотів.. а то Миколай хороший а тато поганий .. :bananagz3:
55Pavilion Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 Но поздравляю Всех с праздником :JC_doubleup: ) с мандариновым привкусом..)) Спасибо! А что значит "обычный здравый смысл"?
Bund Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 (изменено) ну ти тоже - де логіка? бегемотик на миколая? Логіка? На Миколая дарують солодощі. А не персоналії. З.І. Шоколадні фігурки Миколая на смак як мило. Изменено 19 декабря, 2012 пользователем Bund
yobilovus Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 а то Миколай хороший а тато поганий .. :bananagz3: ти залишаєш дитину без містерії, без магічного очікування, без чогось таємничого і довгоочікуванного - всі діти в школі отримали миколайчика, а тут один каже - я нічого не отримав то навіщо тоді жити (ще й без м"яса), і так помирати, та й після цього в рай не попадеш, а так - хробаки ї"йдять і все
vsmark Опубликовано 19 декабря, 2012 Опубликовано 19 декабря, 2012 ти залишаєш дитину без містерії, без магічного очікування, без чогось таємничого і довгоочікуванного - всі діти в школі отримали миколайчика, а тут один каже - я нічого не отримав то навіщо тоді жити (ще й без м"яса), і так помирати, та й після цього в рай не попадеш, а так - хробаки ї"йдять і все Він знае чому він не отримав подарунка дома від Миколайчика.. він навчив пів групи в садику говорити - "іди на }{уй" тож виховуем і вчимо нести відповідальність за свої вчинки .. як кажуть був героем вчора будь героем і сьогодні.. доречі в малого сьогодні перший раз показовий виступ по карате, а він забув кімоно . буде виступати в колготах :)) невдалий миколай вийшов :focus:
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти