vsmark Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 (змінено) Смол, я - точно верующие. Ты вроде как тоже. А все остальные и не говорили, что атеисты, вроде? :bn: я атеист ... Но поздравляю Всех с праздником :JC_doubleup: ) с мандариновым привкусом..)) Змінено 19 грудня 2012 користувачем vsmark
Bund Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 (змінено) Приєднуюся до привітань. З.І. Сьогодні мій старший малий забракував "миколайчика". Купив йому бегемотика шоколадного в "Львівській майстерні шоколаду". Хотів, як виявилося, шоколадного Миколая. Остаточно переконав мене в тому, що дітки зажерлися. Швидше за все на НР без подарунків буде зустрічати. Змінено 19 грудня 2012 користувачем Bund
yobilovus Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 бегемотика шоколадного ну ти тоже - де логіка? бегемотик на миколая?
vsmark Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 Приєднуюся до привітань. З.І. Сьогодні мій старший малий забракував "миколайчика". Купив йому бегемотика шоколадного в "Львівській майстерні шоколаду". Хотів, як виявилося, шоколадного Миколая. Остаточно переконав мене в тому, що дітки зажерлися. Швидше за все на НР без подарунків буде зустрічати. мій нічого не отримав.. від Миколая дома, тільки в садочку і у бабуль.. але я з ним пішов в магазин і купив йому те що він хотів.. а то Миколай хороший а тато поганий .. :bananagz3:
55Pavilion Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 Но поздравляю Всех с праздником :JC_doubleup: ) с мандариновым привкусом..)) Спасибо! А что значит "обычный здравый смысл"?
Bund Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 (змінено) ну ти тоже - де логіка? бегемотик на миколая? Логіка? На Миколая дарують солодощі. А не персоналії. З.І. Шоколадні фігурки Миколая на смак як мило. Змінено 19 грудня 2012 користувачем Bund
yobilovus Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 а то Миколай хороший а тато поганий .. :bananagz3: ти залишаєш дитину без містерії, без магічного очікування, без чогось таємничого і довгоочікуванного - всі діти в школі отримали миколайчика, а тут один каже - я нічого не отримав то навіщо тоді жити (ще й без м"яса), і так помирати, та й після цього в рай не попадеш, а так - хробаки ї"йдять і все
vsmark Опубліковано: 19 грудня 2012 Опубліковано: 19 грудня 2012 ти залишаєш дитину без містерії, без магічного очікування, без чогось таємничого і довгоочікуванного - всі діти в школі отримали миколайчика, а тут один каже - я нічого не отримав то навіщо тоді жити (ще й без м"яса), і так помирати, та й після цього в рай не попадеш, а так - хробаки ї"йдять і все Він знае чому він не отримав подарунка дома від Миколайчика.. він навчив пів групи в садику говорити - "іди на }{уй" тож виховуем і вчимо нести відповідальність за свої вчинки .. як кажуть був героем вчора будь героем і сьогодні.. доречі в малого сьогодні перший раз показовий виступ по карате, а він забув кімоно . буде виступати в колготах :)) невдалий миколай вийшов :focus:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз