Outlawif Опубліковано: 4 серпня 2011 Опубліковано: 4 серпня 2011 :ap: 90кг -22раза за 30сікунд. Мій вес в даний момент 91 А почему на время? Это какой-то зачет или соревнования?
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 А почему на время? Это какой-то зачет или соревнования? це тіпа аналог російського жима, Український жим на час. як вам доречі ідея. :ap: А почему на время? Это какой-то зачет или соревнования? це тіпа аналог російського жима, Український жим на час. як вам доречі ідея. :ap:
Outlawif Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 вес маловат Ну сделать категории, как в русском жиме. Там 35кг штанга дети, 55кг инвалиды, 75кг ветераны, 100кг вьюноши, 150кг мужики, 200кг мутанты. Типа того.
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 Всмислі Вес маловат Та я серйозно? вруском жимі там жеш ліміта времені немає а тут плиз 30сек будь ласка. не все так легко як кажеться на перший погляд. попробуйте на триніровочці
55Pavilion Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 техника страдает от лимита времени.
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 техника страдает от лимита времени. Та да поначалу а потом все на автомате, і любо глянути, тільки непотрібно допускати щоб був сильний відскок від груді, а т о сердечко не видержить з грудною клітинкою
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 шо пробовать я разминаюсь сотней Кажному своє, я коли професійно займався Паурліфтінгом, вес мій був 102кг жим на раз 228,5 Присядь 310, Тяга 295.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз