Перейти до публікації

Жим 100кг на разы

81eg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Кажному своє, я коли професійно займався Паурліфтінгом, вес мій був 102кг жим на раз 228,5 Присядь 310, Тяга 295.
В экипе?
  • Відповіді 651
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

59

• Cell

40

• xx07xx

37

• 55Pavilion

30

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 59 публікацій

• Cell

Cell 40 публікацій

• xx07xx

xx07xx 37 публікацій

• 55Pavilion

55Pavilion 30 публікацій

Опубліковано:
В экипе?
так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз
Опубліковано:
так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз

Але час пройшов на даний момент маэмо що маэмо. але опит залишився, і добрі згадки.

Опубліковано:

сколько снимал с той шитой-перешитой майки кг?

Опубліковано:

десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам.

Опубліковано:

обідно одне що в провенційних містечках спортсмени такі як я нікому непотрібні в цій країні, а дає результати, приносиш бали добре, а травмірувався нах кому потрібний, даже ніхто непоцікавиться як ти.

Опубліковано:

лучше бы вообще ёё нах снять

а вообще 220 даже RAW да ещё и на соревах - неплохо для такго веса

Опубліковано:
десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам.
Крутой результат. Чего бросил?
Опубліковано:

Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки.

Опубліковано:
Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки.
А ты создай свою тему, я туда посты переброшу про тебя :)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...