Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Кажному своє, я коли професійно займався Паурліфтінгом, вес мій був 102кг жим на раз 228,5 Присядь 310, Тяга 295.
В экипе?
  • Ответов 651
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 81eg

59

• Cell

40

• xx07xx

37

• 55Pavilion

30

Топ авторов темы

• 81eg

81eg 59 публикаций

• Cell

Cell 40 публикаций

• xx07xx

xx07xx 37 публикаций

• 55Pavilion

55Pavilion 30 публикаций

Опубликовано
В экипе?
так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз
Опубликовано
так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз

Але час пройшов на даний момент маэмо що маэмо. але опит залишився, і добрі згадки.

Опубликовано

сколько снимал с той шитой-перешитой майки кг?

Опубликовано

десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам.

Опубликовано

обідно одне що в провенційних містечках спортсмени такі як я нікому непотрібні в цій країні, а дає результати, приносиш бали добре, а травмірувався нах кому потрібний, даже ніхто непоцікавиться як ти.

Опубликовано

лучше бы вообще ёё нах снять

а вообще 220 даже RAW да ещё и на соревах - неплохо для такго веса

Опубликовано
десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам.
Крутой результат. Чего бросил?
Опубликовано

Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки.

Опубликовано
Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки.
А ты создай свою тему, я туда посты переброшу про тебя :)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...