Outlawif Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 Кажному своє, я коли професійно займався Паурліфтінгом, вес мій був 102кг жим на раз 228,5 Присядь 310, Тяга 295. В экипе?
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 В экипе? так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 так. але різниці я особо не замітив тому що грошинята та доступу на елитну экине не було ото тільки на пару десятків борцовських тріко по вьому залу в кого вони були на обичні бінти еластичні, а майка тітан шита перешита ена кількість раз Але час пройшов на даний момент маэмо що маэмо. але опит залишився, і добрі згадки.
TOSHIBA Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 сколько снимал с той шитой-перешитой майки кг?
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам.
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 обідно одне що в провенційних містечках спортсмени такі як я нікому непотрібні в цій країні, а дає результати, приносиш бали добре, а травмірувався нах кому потрібний, даже ніхто непоцікавиться як ти.
TOSHIBA Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 лучше бы вообще ёё нах снять а вообще 220 даже RAW да ещё и на соревах - неплохо для такго веса
Outlawif Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 десятку. і то на останіх змаганях, в третьму підході я уже невпевнений що вона щось помогла, бо коли я встав то вона була уже вся побоках лопнута, тобто толчка вона мені недала вижимав сам. Крутой результат. Чего бросил?
Bilders Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки.
Outlawif Опубліковано: 5 серпня 2011 Опубліковано: 5 серпня 2011 Ладно замняли тему, стосовно мене,ця тема не про мене. вибачаюсь що тут висловив такі думки. А ты создай свою тему, я туда посты переброшу про тебя :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз