OlegRO Опубліковано: 16 березня 2021 Опубліковано: 16 березня 2021 блокирует вредное излучение от ПК)
Jus Опубліковано: 16 березня 2021 Опубліковано: 16 березня 2021 Более того - сам активно излучает во все стороны лучи позитива и всеобожания )) Более доброго и дружелюбного кота я не встречал ) любит ВСЕХ
55Pavilion Опубліковано: 20 березня 2021 Опубліковано: 20 березня 2021 шаришь в этом ? или просто сказал спецом не назовусь, но что-то эдакое по готовому - сделаю.
XXR XXX Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 з ранку поховав песика свого, через 2.5 місяці було б рівно 11 років ,трохи не до тянув. добре що тиждень по тому не присипив його і помер своєю він смертю
Ork Yason Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 з ранку поховав песика свого, через 2.5 місяці було б рівно 11 років ,трохи не до тянув. добре що тиждень по тому не присипив його і помер своєю він смертю Пусть бежит по радуге...
Дід Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 11 років для собаки,що людині 80-90,але теж співчуваю,я колись свого папужку поховав на дачі під горіхом, пісдес-комок під горло та сльози на очах, моя дружина плакала...
XXR XXX Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 Пусть бежит по радуге... дружина так само сказала , але не зовсім розумію це 11 років для собаки,що людині 80-90,але теж співчуваю,я колись свого папужку поховав на дачі під горіхом, пісдес-комок під горло та сльози на очах, моя дружина плакала... я його щє тиждень тому умовно поховав ,але все таки була надія що виживе, скулив аж кріпів пів ночі .хоча знеболюючого ппц я йому вколов ,десь о 3й ночі перестав скулити дякую
Ork Yason Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%...%83%D0%B3%D0%B8 существует целая мифология на эту тему... если интересно - почитай душевно...
Outlawif Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 Сочувствую :( Всегда очень тяжело смотреть как питомец страдает и умирает, и ничего нельзя сделать. я його щє тиждень тому умовно поховав ,але все таки була надія що виживе Что-то произошло? Почему неделю?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз