OlegRO Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 а кошки иногда мед лижут) кошак хорош!
Jus Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 Судя по тому, что этот малец вымахал уже почти до 6 кило, а ему только год... то я уверен, что он мои запасы подкалывает и подъедает )))
Главмех Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 Зацініть стрижку. Я стриг, скажімо так економлю сімейний бюджет. Показать Показать Показать Бо її як не стригти виходить отаке схоже на Альфа незграбне створіння Показать
VUBlack Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 вот такой бы пастью Jus, судя по надписи на которой лежит кот, он у тебя фарму подворовывает, ты там акуратней, а то он скоро тебя хлебнет))
VUBlack Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 Я стриг, скажімо так економлю сімейний бюджет. Главмех, та ти вроджений грумер, ще пару разочків потренуєшся, буде взагалі вогонь
Jus Опубліковано: 28 липня 2023 Опубліковано: 28 липня 2023 он у тебя фарму подворовывает да это без вариантов! ) но я уже опасаюсь ему слово поперек сказать ))
rogazzo Опубліковано: 29 липня 2023 Опубліковано: 29 липня 2023 Главмех, та ти вроджений грумер Главгрум)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз