Orvex Опубліковано: 22 липня 2019 Опубліковано: 22 липня 2019 Тогда остановись и не порти себе впечатление о просмотреном ранее)
AT0N Опубліковано: 23 липня 2019 Опубліковано: 23 липня 2019 Ось і я до/пере-дивився ІП. І маю вам сказати, що це найкращій серіал усіх часів та народів, як мінімум, у нашій галактиці, а можливо, і й в усьому Всесвіті. Кінець у дусі всього серіалу, я приблизно такий й передбачав. Але хотілося, щоб було більше замесів сюжетних в останньому сезоні, як на протязі усього серіалу. ПоказатьЯ теж вважав, що Джеймі поїде до Серсеї щоб ії вбити. Після вбивства Дейенеріс Дрогон мав понести ії до Дітей Лісу чи ще когось, щоб вони ії оживили та вона б стала Королевою Ночі. А вбити Дейенеріс мала Арія, яка не встигла вбити Серсею, яку мав вбити Джеймі. А після вбивства Дейенеріс повинні були обрати Ейгана (Джона Сноу) як спандника престолу, але його повинна була вбити Санса, яка таємно жадала Залізний Трон з дитинства. Ну щось у такому дусі. Але тепер так сумно, життя втратило сенс, більше нема чого чекати... :JC_doubledown: Сподіваюсь, що пріквел ІП перевершить її.
Outlawif Опубліковано: 23 липня 2019 Опубліковано: 23 липня 2019 А мы на короля льва собрались на будущих выходных...
VUBlack Опубліковано: 23 липня 2019 Опубліковано: 23 липня 2019 Чет трейлер Короля Льва в кинотеатре не впечатлил, мульт круче
Outlawif Опубліковано: 23 липня 2019 Опубліковано: 23 липня 2019 Рисованый мульт круче? Ну, кому что. Недавно пересматривали мульт с детьми, все очень круто и суперски. Но елки, технологии это технологии, нет ничего круче технологий ) Тем более, что там оригинальные песни, сюжет и даже диалоги практически один к одному. Только картинку и сменили. А она суперкрутая стала.
VUBlack Опубліковано: 24 липня 2019 Опубліковано: 24 липня 2019 досмотрели вчера последний сезон игры престолов - на уме почему то только одно слово - размазня. Надо ж было так испоганить хороший сериал
Каммерер Опубліковано: 24 липня 2019 Опубліковано: 24 липня 2019 досмотрели вчера последний сезон игры престолов - на уме почему то только одно слово - размазня. Надо ж было так испоганить хороший сериал как сказал бы Джордж Мартин, расстроившись от многочисленной критики: я плакал всю дорогу до банка...
Alexey@ Опубліковано: 24 липня 2019 Опубліковано: 24 липня 2019 Вообще не пойму, какая сила меня заставила досмотреть сериал. Игра актеров мне не нравилась, подборка актеров на роль тоже (например, убогий актер на роль Серого Червя). Постановка схваток гадкая, хоть перематывай (сразу в сравнение вспоминалась "Троя"). Поступки героев часто нелогичны. Сам фильм насквозь пронизан магией и сказочными персонажами, что для меня огромный минус. Ну и много всего остального. Тем не менее, просмотрел весь сериал и справедливости ради нужно сказать, что иногда откладывал какие-то дела, чтобы посмотреть очередные несколько серий. А вообще сериалы очень давно не смотрел. Помню, в детстве Шерлока Холмса любил. А потом, когда читал книгу, то все его реплики в голове читал голосом Ливанова. И еще "Коломбо" смотрел. Вот, помню, когда бывал у бабули, смотрел в программе, что будет вечером, бабуля заране семечки жарила, и потом вместе смотрели... Эх.
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2019 Опубліковано: 24 липня 2019 А Рабыня Изаура, мммм Нас со школы отпускали пораньше с уроков, чтоб на Изауру успели
Jus Опубліковано: 24 липня 2019 Опубліковано: 24 липня 2019 Актёр Рутгер Хауэр умер в своем доме после непродолжительной болезни. В этом году ему исполнилось 75 лет. Писец грустно как... (((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз