sergey1980 Опубліковано: 21 грудня 2019 Опубліковано: 21 грудня 2019 ладно неСергей не читает, только пишет Да, провтыкал. Зато я добавил ссыль на сериал. Хотя да, немного сериал нудноват, если бы игра была такая, то в нее бы вряд ли играли.
Каммерер Опубліковано: 21 грудня 2019 Опубліковано: 21 грудня 2019 так есть же такая игра. у меня уже больше сотни часов игры. Каждой из трех
sergey1980 Опубліковано: 21 грудня 2019 Опубліковано: 21 грудня 2019 так есть же такая игра. у меня уже больше сотни часов игры. Каждой из трех Ну да Вот она, если что. Но игра намного интересней чем этот сериал, хотя тоже посмотреть можно. Все таки знакомый перс
MaJ0r Опубліковано: 21 грудня 2019 Опубліковано: 21 грудня 2019 я же писал OlegRO, сорри, сами мы не местные. Забыл о фишке нетфликса выпускать целый сезон сразу. Думал они как обычно сериалы, по серии будут запускать, каждое воскресенье или когда там у них прайм тайм
xx07xx Опубліковано: 22 грудня 2019 Опубліковано: 22 грудня 2019 Сходили на Звездные Войны с сыном. Нам понравился.
xx07xx Опубліковано: 23 грудня 2019 Опубліковано: 23 грудня 2019 говорят - хороший фильм "Комната желаний". Кто смотрел?
OlegRO Опубліковано: 23 грудня 2019 Опубліковано: 23 грудня 2019 я даже писал тут мне не очень если понравится, то для семьи еще вот варик, получше
AT0N Опубліковано: 24 грудня 2019 Опубліковано: 24 грудня 2019 Вже прочитав більше половини першої книги про норкомана (вєдь мак). Подивився першу серію серіалу. Кажуть, що Нетфлікс зняли свою Гру престолів. Ніт. Принаймні, перша серія не дотягує. Так, замєс почався з самого початку серіалу, а не як у Грі, - під кінець першого сезону. Але рівень пропрацювання світу далекий від рівня Гри. Гра акторів слабка. Режисура слабка, не зважаючи на те, що знімав сам Алік Сахаров (він деякі епізоди Гри зняв). Єдине, що сподобалось - бій на ринку. Сценарій, здається, писав той, хто слухав переказ книги одного товариша іншому, їдучі у метро. Репліки одного персонажа розкидані по декільком іншим, сильні сюжетні ходи або дуже послаблені, або зовсім не використані. Якби вже трохи не прочитав, взагалі багато чого не зрозумів би. А от музика гарна.
OlegRO Опубліковано: 24 грудня 2019 Опубліковано: 24 грудня 2019 посмотрел 6-ю серию Эпидемии, получат они по жопе от РПЦ)) хорошо, что уже у всех героинь сиськи показали, нераскрытых нет))
XXR XXX Опубліковано: 24 грудня 2019 Опубліковано: 24 грудня 2019 Только в шестой серии или ещё где есть? Надо знать с какой начинать смотреть.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз