Каммерер Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 так вот какие фильмы вы смотрите! а я пять раз пытался досмотреть Семь самураев Куросавы и не смог не те шедевры смотрю прост
Outlawif Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 пять раз пытался досмотреть Семь самураев Куросавы Ты 5 раз начал их смотреть, а это намного больше, чем многие. Смотри на это так )) Я посмотрел. Хотя не шибко впечатлился. Великолепная семерка мне куда больше зашла, хоть она и плагиат с этих семи самураев )
Каммерер Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Точно, я еще после Семерки все фильмы с Чарлзом Бронсоном посмотрел, так понравилось не умеют япошки снимать, опять же пиксели эти на самом интересном...
Mangust_xl Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Про умел ли снимать Курасава можно поспорить. Хотя, ИМХО, Семёрка - отличный пример самодостаточного ремейка. А я Бронсона после Жажды смерти начал смотреть. То что он в Семёрке играл узнал уже постфактум.
Mangust_xl Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 К слову, Великолепную семёрку смотрел в киевском Братислава году в 89-м наверное )) Прямо откровение было тогда. Впрочем, почти как и все на большом экране в то время.
Wizborn Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Вышел сериал "Мессия". Пока глянул первую серию - зашло нормально.
AT0N Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Джокер, на мій погляд, один із рідких прикладів, коли мій особистий рейтинг випадає за кордони діапазону рейтингів імдб та кп. Також, на мій погляд, він переоцінений. Режисура гарна, гра Фєнікса - дуже гарна, він у чомусь переграв навіть Джокера Хіта Леджера. Але чогось-таки фільму не вистачає, трохи. Ще він дуже передбачуваний. Так і не зрозумів, чому навколо нього такий хайп. Моя оцінка 7.8.
AT0N Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 к Джокеру из Бэтмена это конечно никакого отношения не имеет. Впрочем, я комиксов не фанат, поэтому мне в целом пофиг. Це Жокер з Всесвіту ДС-комікс. Має пряме відношення до Ватмана. На це натякає: місто події - Готем, сім'я Вейнів (малий хлопець - майбутній Ватман), логотип ДС-комікс. Я теж не фанат коміксів. Но мені уцілому не пофіг.
Outlawif Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Жокер з Всесвіту ДС-комікс Должен был бы быть. Но по факту - не он. Джокер, который антагонист Бэтмэна - гений, круто разбирающийся в технологиях, вероятно гениальный химик и криминальный авторитет. И психопат. А этот - просто психопат. В остальном - тупой неудачник, малограмотный плебей.
AT0N Опубліковано: 2 січня 2020 Опубліковано: 2 січня 2020 Інша справа, що цей Жокер - не канонічний. Але чому ти вирішив, що він далі не зможе оволодіти технологіями, хімією та ін.? Малому Ватману ще рости й рости. Часу вдосталь.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз