VUBlack Опубліковано: 12 серпня 2020 Опубліковано: 12 серпня 2020 Кому интересна тема расследований мне не зашел, нудновасто, интриги нет, и так было понятно, чем сюжет закончится. До половины просмотрел, перемотал еще на четверть, выключил.
XXR XXX Опубліковано: 14 серпня 2020 Опубліковано: 14 серпня 2020 А чого ти вдруг вирішив, що фільми, які сподобалися маргіналу, сподобаються і тобі? Топ-250 не дарма Топ-250, - в нього входять фільми, які сподобалися максимальній кількості людей. Я навіть маю зауваження к декілька фільмам, які у нього входять (яб їх туди не включив). Тож дивись за жанровими уподобаннями - з великою долею верогідності не пошкодуєш о перегляді. я не вирішив , я запитав іх перелік ) звісно що може таке бути що всі не сподобаються
Outlawif Опубліковано: 14 серпня 2020 Опубліковано: 14 серпня 2020 за жанровими уподобаннями Если по жанровым предпочтениям, то топ 250 быстро превращается в топ - 10 ))
andreyyy Опубліковано: 14 серпня 2020 Опубліковано: 14 серпня 2020 лихо ты с 250 до минус десяти соскочил
XXR XXX Опубліковано: 14 серпня 2020 Опубліковано: 14 серпня 2020 Глянув Джентельмени , мені сподобався .
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз