Faust Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 Семь психопатов / Seven Psychopaths УГ редкое имхо. С Тарантино сравнивать нельзя имхо. Пожалел что смотрел его. согласен. начало еще замечательное, середина вообще шлак, ну и концовка еще более-менее. в итоге фильм средняковый.
Ark Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 друзі, а давайте без спойлерів в цій темі, ок? а то я наприклад не дивися Prison Break до кінця а вже чомусь знаю що станеться з Скофілдом, чому так, хз?! +1 Тоже самое про "Хижина в лесу" я правда успел посмотреть, но а вдруг кто не видел? :JC_spank:
81eg Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 я правда успел посмотреть, но а вдруг кто не видел? :JC_spank: Убийца главная героиня.
Ners7727 Опубліковано: 14 січня 2013 Автор Опубліковано: 14 січня 2013 Сейчас смотрю сериал - Метод Фрейда! Мне нравится! =)
nameless one Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 И мне нравиться. Не шедевр, конечно, но всем любителям Охлобыстина к просмотру обязательно.
jonatan92 Опубліковано: 16 січня 2013 Опубліковано: 16 січня 2013 Неблагоприятные кварталы - фільм СУПЕР! для любителів крімінал.
Аристарх Опубліковано: 17 січня 2013 Опубліковано: 17 січня 2013 УГ редкое имхо. С Тарантино сравнивать нельзя имхо. Пожалел что смотрел его. 100%-не досмотрел даже!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз