AT0N Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 ньюансы Это не ньюансы. Ньюансы - вот это ньюансы. это тоже ньюансы? Взагалі нема такого слова "ньюанс". І як ці люди можуть ще обговорювати якість кінострічок?.. Блин, а мне нравятся и Пацаны и Борат. Я пи*арас и копрофаг? :smoke: Виходячи з вищенаписаного - тридварас-дегенерат.
Outlawif Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 якість кінострічок? Та вроде это не обсуждали.
UrriL Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Блин, а я как раз собирался начать Пацанов смотреть, теперь лучше не буду, ну его нафиг...
XXR XXX Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Взагалі нема такого слова "ньюанс". І як ці люди можуть ще обговорювати якість кінострічок?.. ти ж суть зрозумів то значить є
Млд Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Еще скажи что Фарго нравится ) Да, писал недавно что смотрю новый сезон)
Outlawif Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Тада все матюки закончились ((
AT0N Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Коротесенька пародія на кінострічку TEНƎꓕ.ирелйопс й ещ ат єімузорз ен йот - ясвивид ен отХ
templar Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Фигасебе сколько обсуждения вызвало это гавнище под названием Борат))) Кстати возможно в сериале пацаны есть и на гей-аудиторию прицел. Там этот главгерой патриот в красном плаще такой с конфетками за щеками, характерный))
Outlawif Опубліковано: 3 листопада 2020 Опубліковано: 3 листопада 2020 Там же еще эта, амазонка, лесби. И вокруг этого несколько серий крутилось. По-любому прицел на лгбт аудиторию. Правда, не уверен, что пи...сы, это про лгбт ) Может, это намек на нашу верховну раду.
andreyyy Опубліковано: 4 листопада 2020 Опубліковано: 4 листопада 2020 Я Бората не смог совсем. Абсолютно. Просто категорически. А Диктатора давно досмотрел до конца и ничего вроде. Смеялся. Может, под настрой. Или старость подкрадывается :dc:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз