Outlawif Опубліковано: 5 січня 2023 Опубліковано: 5 січня 2023 Фигасе у тебя шуточки пошли. Прям как безногим на мордоре желают на ноги встать поскорее.
Faust Опубліковано: 5 січня 2023 Опубліковано: 5 січня 2023 Прям как безногим на мордоре желают на ноги встать поскорее. Или как безрукому вояке сделали подарок от президента и подарили наручные часы. Тоже недавно о таком случае слышал
XXR XXX Опубліковано: 9 січня 2023 Опубліковано: 9 січня 2023 Донька вмовила глянути серіал Венсдей 1й сезон, ну думаю разом подивимося ,бо Сімейка Адамсів завжди подобалася. Доньки вистачило на півтори серіі, а ось мене затягло, може для доньки 8 років зарано), та мені зайшов,глянув, цікаво було. тепер чекаю на другий сезон) Показатьhttps://www.youtube.com/watch?v=jRIqiq0UN5o
david Опубліковано: 16 січня 2023 Опубліковано: 16 січня 2023 "Одни из нас" офигенный зомби апокалипсис . только одна серия(
marinacopy Опубліковано: 20 січня 2023 Опубліковано: 20 січня 2023 Ооо. Моя любимая темка пошла. Такс, народ может кто подскажет чёт из фильмов таких малоизвестных о зомбарях, мутантах, вирусах с мочиловом? А то я уже такое чувство все шо могла пересмотрела.
MaJ0r Опубліковано: 20 січня 2023 Опубліковано: 20 січня 2023 Тоже люблю подобную тематику. Сейчас смотреть наверное не буду, но приму к сведению
marinacopy Опубліковано: 21 січня 2023 Опубліковано: 21 січня 2023 Ну хоть гляну серию одни из нас, написали выше шо норм. А почему такое щас на смотришь?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз