my_fair_lady Опубликовано 29 января, 2023 Опубликовано 29 января, 2023 а хтось дивився нову версію "На Західному фронті без змін"? номінується на Оскар. я от думаю, чи вивезе моя психіка, чи ні.
VUBlack Опубликовано 29 января, 2023 Опубликовано 29 января, 2023 вивезе моя психіка, my_fair_lady, не дивись, тебе останнім часом і без того криє. Моя психіка багато чого втитримує, але на фільми про війну шось останнім часом не тягне...
my_fair_lady Опубликовано 29 января, 2023 Опубликовано 29 января, 2023 та мене теж не тягне, я взагалі дивлюся запоєм МастерШеф))) оце єдине що заходить. до цього - зрозумійте ступінь деградації - я дивилася Холостяка. хтозна-скільки років і не дивилося, і не хотіла дивитися, бо треш. а тут кожну п'ятницю вмикала, купила новий пакет Світ.тв для цього :connie_xmas-moose: ну ок, не тільки для цього, в мене мама телебачення дивиться, але тим не менш
AT0N Опубликовано 29 января, 2023 Опубликовано 29 января, 2023 а хтось дивився нову версію "На Західному фронті без змін"? номінується на Оскар. я от думаю, чи вивезе моя психіка, чи ні. Непоганий. Я ставлю 7.5. Якщо тебе дуже криє, дивитися не раджу.
david Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 а хтось дивився нову версію "На Західному фронті без змін"? номінується на Оскар. я от думаю, чи вивезе моя психіка, чи ні. бывают случаи когда фильм поярче чем книга. но не здесь. если читала роман, фильм жалкая потуга. не понимаю, куда тут Оскар? из политкорректности и актуальности темы чмобиков?
david Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 Ахтунг! Срочно в ленту! только взял бутылочку пивка, думал покайфую под третью серию "одни из эсс" , а там предприимчивые янки умудрились впихнуть в зомби-апокалипсис тему педерастии....посмотрел на перемотке, но суть в том, что всю серию два бородатых брутала пялят друг дружку. это писец, товарищи! аааааа!
Outlawif Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 Ну вы первые туда ass приплели, вот они и соответствуют ))
AT0N Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 в зомби-апокалипсис тему педерастии....! Це перший сучасний американський серіал який ти дивишся? Ця тема не оминула жодного сучасного серіалу який я дивився. Навіть гаріпотера. Якщо зомбі повинні викликати жах у глядача, то зомбі-гєї викличуть ще більший жах - усе логічно. Вони перед тим, як з'їсти мізки, злягаються з ними. Та то ще що - просто вигаданий серіал, а от вам усім скоро у Гєйропу вступати - туди тільки гєїв приймають. Навіть назвалися так щоб одразу зрозуміло було. Тож у воюючій країні політики досі беруть хабари щоб усі знали, що в них за орієнтація.
david Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 данунах! ладно когда садишься смотреть сериал про убийство Версаче, тут понимаешь на что подписываешься и чего ждать. но я категорически не согласен, когда ожидаешь милого,домашнего пожирания мозга беспардонными тварями, а тут не пойми с какой радости жопоебля на час. я пивасом подавился, буду требовать от создателей этой херни компенсации
SRZ Опубликовано 30 января, 2023 Опубликовано 30 января, 2023 дуже шкода :ak: планував переглянути цей серіал з донькою 13 років. гру проходили разом, дуже сподобався сюжет першої частини. найкраща гра на пс3
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти