Перейти до публікації

Всё о кино!

Ners7727

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

а хтось дивився нову версію "На Західному фронті без змін"? номінується на Оскар. я от думаю, чи вивезе моя психіка, чи ні.

• Відповіді 14,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

1410

• Outlawif

1381

• andreyyy

915

• Каммерер

754

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
вивезе моя психіка,
my_fair_lady, не дивись, тебе останнім часом і без того криє.

Моя психіка багато чого втитримує, але на фільми про війну шось останнім часом не тягне...

Опубліковано:

та мене теж не тягне, я взагалі дивлюся запоєм МастерШеф))) оце єдине що заходить.

до цього - зрозумійте ступінь деградації - я дивилася Холостяка. хтозна-скільки років і не дивилося, і не хотіла дивитися, бо треш. а тут кожну п'ятницю вмикала, купила новий пакет Світ.тв для цього :connie_xmas-moose: ну ок, не тільки для цього, в мене мама телебачення дивиться, але тим не менш

Опубліковано:
а хтось дивився нову версію "На Західному фронті без змін"? номінується на Оскар. я от думаю, чи вивезе моя психіка, чи ні.

Непоганий. Я ставлю 7.5. Якщо тебе дуже криє, дивитися не раджу.

Опубліковано:

бывают случаи когда фильм поярче чем книга. но не здесь. если читала роман, фильм жалкая потуга. не понимаю, куда тут Оскар? из политкорректности и актуальности темы чмобиков?

Опубліковано:

Ахтунг! Срочно в ленту! только взял бутылочку пивка, думал покайфую под третью серию "одни из эсс" , а там предприимчивые янки умудрились впихнуть в зомби-апокалипсис тему педерастии....посмотрел на перемотке, но суть в том, что всю серию два бородатых брутала пялят друг дружку. это писец, товарищи! аааааа!

Опубліковано:

Ну вы первые туда ass приплели, вот они и соответствуют ))

Опубліковано:
в зомби-апокалипсис тему педерастии....!

Це перший сучасний американський серіал який ти дивишся? Ця тема не оминула жодного сучасного серіалу який я дивився. Навіть гаріпотера. Якщо зомбі повинні викликати жах у глядача, то зомбі-гєї викличуть ще більший жах - усе логічно. Вони перед тим, як з'їсти мізки, злягаються з ними. Та то ще що - просто вигаданий серіал, а от вам усім скоро у Гєйропу вступати - туди тільки гєїв приймають. Навіть назвалися так щоб одразу зрозуміло було. Тож у воюючій країні політики досі беруть хабари щоб усі знали, що в них за орієнтація.

Опубліковано:

данунах! ладно когда садишься смотреть сериал про убийство Версаче, тут понимаешь на что подписываешься и чего ждать. но я категорически не согласен, когда ожидаешь милого,домашнего пожирания мозга беспардонными тварями, а тут не пойми с какой радости жопоебля на час. я пивасом подавился, буду требовать от создателей этой херни компенсации

Опубліковано:

дуже шкода :ak: планував переглянути цей серіал з донькою 13 років. гру проходили разом, дуже сподобався сюжет першої частини. найкраща гра на пс3

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...