VUBlack Опубліковано: 10 квітня 2023 Опубліковано: 10 квітня 2023 А я на днях глянул "Тетрис" - бомба. Ностальгия - тетрис, марио. С погоней в концовке чутка перебор - слишком "реалистично", но в остальном очень и очень. Чемто напомнил "Код на миллион долларов", тоже рекомендую, если вдруг кто не смотрел
MrGreenZ Опубліковано: 10 квітня 2023 Опубліковано: 10 квітня 2023 А де до останнього Шазама переконався? Я останнього дивився Блек Адама, гарне враження. Если не считать нескольких удачных фильмов, типа челопука и стренджа, то почти вся супергероика после мстителей это какой-то позор. Шазама ходил, неплохо, даже понравился, т.к. Скалу люблю. Но не сказать, что бы круто.
Outlawif Опубліковано: 10 квітня 2023 Опубліковано: 10 квітня 2023 позіціонується на глядачів молодшого віку Тока и тот и тот PG-13, а у нас вообще почему-то 16+ )) Хотя ни там, ни там кровищи и сисек нету.
Млд Опубліковано: 10 квітня 2023 Опубліковано: 10 квітня 2023 Хотя ни там, ни там кровищи и сисек нету. 0utlaw, То ти вже звик=( В мене дівчина не дивилась зі мною Гру престолів через жорстокість. Зараз надивилась на дохлу русню, переглядаємо серіал разом
AT0N Опубліковано: 11 квітня 2023 Опубліковано: 11 квітня 2023 Подивився повністю Світ дикого заходу. Раніше бачив тільки перші 2 сезони. Після того, як його завершили на 4му, вирішив подивитися увесь. Добре що його закрили на 4му сезоні - якщо перші 2 сезони я вважаю шедевром сучасного серіалу, навіть більше за Гру престолів, якщо оцінювати лише перші 2 сезони, то потім серіал з витонченої інтелектуальної притчи, у якій потрібно слухати кожну репліку, ловити кожен, на перший погляд, неважливий акцент на чомусь, інакше серіал буде здаватися безглуздим, перетворився спочатку на екшн, а потім на сльозливу тягомотину. Нажаль Джонатан Нолон не зміг підтримувати надвисоку планку більш ніж 2 сезони. Та ще дуже шкодую, що вони більше не роблять разом з братом фільми. Коли вони робили кіно разом, то у фільмах були одночасно сильні як візуальний, так і літературний бік. Без брата у Кристофера фільми пішли слабкими літературно.
david Опубліковано: 22 квітня 2023 Опубліковано: 22 квітня 2023 поколение злых неплохой латвийский детектив с Дапкунайте
david Опубліковано: 22 квітня 2023 Опубліковано: 22 квітня 2023 Алмазы прикольный криминальный сериал , но слишком много евреев
OlegRO Опубліковано: 22 квітня 2023 Опубліковано: 22 квітня 2023 посмотрел очень хороший сериал План Б (Plan B) Год: 2017 Страна: Канада Жанр: драма, фантастика Сюжет: Кто не мечтал о том, чтобы ему был предоставлен второй шанс? А что, если это станет возможным благодаря плану "Б"? Филипп получает уникальную возможность возвращаться в прошлое и менять его. Скачать понятно, что фантастики в нем нет, это просто любовная драма с петлей времени перевод отвратительный, самый ужасный на моей памяти, но иного нет сериал очень понравился, но бесил)) второй сезон сюжетно никак не связан с первым и пока не нравится, т.к. про проблемы подростков ничего не понял, но этот сериал пересняли в 2023? https://www.imdb.com/title/15475278 ладно, пересмотрю, уже забыл что там
OlegRO Опубліковано: 23 квітня 2023 Опубліковано: 23 квітня 2023 сериал пересняли в 2023? нихера не понял, вроде я видел все тоже самое в 2017 с теми же актерами но, полезно "обновил установки" по жизни ------ пс начали второй сезон From (Извне), жаль пока только одна серия первый сезон тут
VUBlack Опубліковано: 25 квітня 2023 Опубліковано: 25 квітня 2023 подивився наш "Пульс" про паролімпійську бігунку. сюжет в принципі такий був мабуть у сотнях фільмів, але зачепило, може тому що наше
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз