Перейти до публікації

Всё о кино!

Ners7727

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А я на днях глянул "Тетрис" - бомба. Ностальгия - тетрис, марио. С погоней в концовке чутка перебор - слишком "реалистично", но в остальном очень и очень.

Чемто напомнил "Код на миллион долларов", тоже рекомендую, если вдруг кто не смотрел

• Відповіді 14,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

1410

• Outlawif

1381

• andreyyy

915

• Каммерер

754

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А де до останнього Шазама переконався?

Я останнього дивився Блек Адама, гарне враження.

Если не считать нескольких удачных фильмов, типа челопука и стренджа, то почти вся супергероика после мстителей это какой-то позор. Шазама ходил, неплохо, даже понравился, т.к. Скалу люблю. Но не сказать, что бы круто.

Опубліковано:
позіціонується на глядачів молодшого віку
Тока и тот и тот PG-13, а у нас вообще почему-то 16+ )) Хотя ни там, ни там кровищи и сисек нету.
Опубліковано:
Хотя ни там, ни там кровищи и сисек нету.
0utlaw,

То ти вже звик=(

В мене дівчина не дивилась зі мною Гру престолів через жорстокість. Зараз надивилась на дохлу русню, переглядаємо серіал разом

Опубліковано:

Подивився повністю Світ дикого заходу. Раніше бачив тільки перші 2 сезони. Після того, як його завершили на 4му, вирішив подивитися увесь. Добре що його закрили на 4му сезоні - якщо перші 2 сезони я вважаю шедевром сучасного серіалу, навіть більше за Гру престолів, якщо оцінювати лише перші 2 сезони, то потім серіал з витонченої інтелектуальної притчи, у якій потрібно слухати кожну репліку, ловити кожен, на перший погляд, неважливий акцент на чомусь, інакше серіал буде здаватися безглуздим, перетворився спочатку на екшн, а потім на сльозливу тягомотину. Нажаль Джонатан Нолон не зміг підтримувати надвисоку планку більш ніж 2 сезони. Та ще дуже шкодую, що вони більше не роблять разом з братом фільми. Коли вони робили кіно разом, то у фільмах були одночасно сильні як візуальний, так і літературний бік. Без брата у Кристофера фільми пішли слабкими літературно.

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

поколение злых

неплохой латвийский детектив с Дапкунайте

Опубліковано:

Алмазы

прикольный криминальный сериал , но слишком много евреев

Опубліковано:
посмотрел очень хороший сериал План Б (Plan B)

Год: 2017

Страна: Канада

Жанр: драма, фантастика

Сюжет: Кто не мечтал о том, чтобы ему был предоставлен второй шанс?

А что, если это станет возможным благодаря плану "Б"?

Филипп получает уникальную возможность возвращаться в прошлое и менять его.

5835180.gif Скачать

понятно, что фантастики в нем нет, это просто любовная драма с петлей времени

перевод отвратительный, самый ужасный на моей памяти, но иного нет

сериал очень понравился, но бесил))

второй сезон сюжетно никак не связан с первым и пока не нравится, т.к. про проблемы подростков

ничего не понял, но этот сериал пересняли в 2023? https://www.imdb.com/title/15475278

ладно, пересмотрю, уже забыл что там

Опубліковано:
сериал пересняли в 2023?
нихера не понял, вроде я видел все тоже самое в 2017 с теми же актерами

но, полезно "обновил установки" по жизни

------ пс

начали второй сезон From (Извне), жаль пока только одна серия

первый сезон тут

Опубліковано:

подивився наш "Пульс" про паролімпійську бігунку. сюжет в принципі такий був мабуть у сотнях фільмів, але зачепило, може тому що наше

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...