MrGreenZ Опубліковано: 17 листопада 2023 Опубліковано: 17 листопада 2023 Мля, так ждал, так ждал Хз, я уже год как минимум вообще ничего не жду. Одно дерьмо снимают. В лучшем случае будет середнячек. С сериалами тоже самое. Уже и не помню когда я что-то смотрел в удовольствие последний раз.
Orvex Опубліковано: 17 листопада 2023 Опубліковано: 17 листопада 2023 Я от безнадеги "игру престолов" пересмотрел(
AT0N Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 уже год одно дерьмо снимают. Мені сподобалися Супермаріо, Барбі, нова Місія Нездійснена теж норм. З нетерпінням чекаю на Оппернгеймера - впевнений, що це черговий шедевр Нолона. Я от безнадеги "игру престолов" пересмотрел( Я її від надьоги передивляюся.
Faust Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 З нетерпінням чекаю на Оппернгеймера Так уже ж давно есть в хорошем качестве Или ты ждешь на то, чтоб посмотреть?
Outlawif Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 чекаю на Оппернгеймера А он тебя уже заждался ) Не шедевр. Просто хорошее кино.
Orvex Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 Да,у меня возможно слишком завышеные ожидания от Оппенгеймера были на фоне всего того пиара.Но я так и не понял истерии.Мое личное имхо-просто неплохой, интересный,и местами скомканый фильм. Барби с трудом половину осилил,которую смотрел в а#уе) Я обычно стараюсь не фачить фильмы в тех жанрах,котлрых я не фанат.Типа-как я могу дать оценку конкретного,если в общем жанр не люблю. Но с Барби я был прям в недоумении) И как ЭТО могло вообще встать на одну ступень с Оппенгеймером и в чем то сравниваться.
david Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 Убийство на краю света сериал детектив в духе Агаты Кристи 2 серии в наличии неплохо
VUBlack Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 Випуск 2009 Дія розвивається у трьох часових рамках — 2009, 2023 та 2034 роках — навколо групи агентів ФБР. Їхня спільна історія починається у 2009 році, коли кілька талановитих новобранців прибувають у Квантіко — тренувальний табір ФБР, відомий жорсткою дисципліною та суворою підготовкою новачків, яким належить стати агентами спецслужб. Успішно пройшовши всі випробування, головні герої приступають до роботи, але згодом стикаються зі змінами у системі кримінального правосуддя, і розвитком штучного інтелекту в якості інструменту для запобігання злочинам, що визначає подальше майбутнє агентів ФБР. Подивився половину, гуд, правда по відгукам кінцівку не дотягнули, подивимось Опенгеймер - как уже писали, ничего особого, но в принципе норм кино, вечерок скоротать пойдет
OlegRO Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 Подивився половину, гуд, правда по відгукам кінцівку не дотягнули, подивимось я посмотрел его весь и спал по полсерии, ниочем, хотя мешанина должна была вывозить, но туда-сюда полчаса, день, 3 года назад, 10 лет вперед - эти мотания лишь путали и убили всё ------- увидел, что вышел второй сезон Проект Лазарь Оригинальное название: The Lazarus Project https://www.imdb.com/title/tt14190592/ и понял, что не видел первый сезон, хотя прыжки во времени, все дела.. Начал, думал из-за штампов вытру, но они пару раз поломали шаблоны и я как-то зацепился рейтинг 7,2 phpBB [media]
AT0N Опубліковано: 18 листопада 2023 Опубліковано: 18 листопада 2023 ты ждешь на то, чтоб посмотреть? У місіцевому кінозалі ще нечебто не з'являвся. И как ЭТО могло вообще встать на одну ступень с Оппенгеймером и в чем то сравниваться. З Опенгеймером поки що порівняти не можу, але це одна з найкращіх комедій за останні роки. Принаймні, з тих, що я дивився. Можливо, у тебе проблеми з почуттям іронії, якою пронизана уся стрічка. Ти зрозумів, пародію на яку кінокартину показують у самому початку?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз