david Опубліковано: 20 листопада 2023 Опубліковано: 20 листопада 2023 История с лодкой отличный британский триллер в духе Фарго или Гая Риччи сисег нет, но к просмотру обязателен
OlegRO Опубліковано: 20 листопада 2023 Опубліковано: 20 листопада 2023 она ж только вчера вышла) но я приметил на просмотр :ad: вышел второй сезон Проект Лазарь очень сильно ослаб((( видимо, сценаристы выпилились после первого сезона
Голодный котег Опубліковано: 20 листопада 2023 Опубліковано: 20 листопада 2023 История с лодкой david, а де качнуть можно?
AT0N Опубліковано: 21 листопада 2023 Опубліковано: 21 листопада 2023 Подивився Оппенгеймера. Так, не шедевр, але добротний байопік/політичний триллер. Це той випадок, коли, на мій погляд, фільм переоцінено - 8,3-8,5 балів. Я ставлю 7,8. Все ж таки для Нолона рідна стихія це фантастика. Там він робить шедеври. Але у фільмів Нолона я помітив одну особливість - вони у другому перегляді розкриваються ще більше для мене.
OlegRO Опубліковано: 22 листопада 2023 Опубліковано: 22 листопада 2023 в духе Фарго вышел Фарго 5 сезон
david Опубліковано: 27 листопада 2023 Опубліковано: 27 листопада 2023 почти нормальная семья детективный сериал. Швеция. как тяжело быть пастырем в доме с двумя шлюхендрами
Голодный котег Опубліковано: 28 листопада 2023 Опубліковано: 28 листопада 2023 хдрезка перестала работать без впн. посоветуйте приложу для смарттв для просмотров онлайн. спасибо.
Orvex Опубліковано: 28 листопада 2023 Опубліковано: 28 листопада 2023 Итересно,только сайт не рабоает или приложение тоже с зеркалами?
Голодный котег Опубліковано: 28 листопада 2023 Опубліковано: 28 листопада 2023 Итересно,только сайт не рабоает или приложение тоже с зеркалами? Orvex, приложение вроде пишут, что работает, но нужно с бубном плясать каждый раз. включить впн, ввести зеркало, выключить впн и т.д..... зеркала меняются чуть не каждый день, я так понял подписчикам на мыло приходят.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз