Аристарх Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Подскажите,откуда можно качать через торенты(не обменники) сериалы с озвукой Кубик в кубе.Буду очень благодарен за помощь.
yobilovus Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 я вже забув коли качав якийсь фільм все дивлюсь в онлайн
Аристарх Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 я вже забув коли качав якийсь фільм все дивлюсь в онлайн смотрю на плазме в хорошем качестве.Онлайн не смотрю.
yobilovus Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 в такому випадку є сенс качати ))) я дивлюсь все на ноуті який лежить в мене на пузі )) Валера - зарегайся на якомусь великому торент-трекері, там вже треба пошукати, тим паче коли ти постійно качаєш, не треба бігати від одного торента до іншого, а на одному заробляти репутацію сіда ))) в мене колись 0деї була нехіла роздача - порядка терабайта, але я її спецом піднімав - качав популярні теми навіть як вони мені не були потрібні і ставав на роздачу на пару тижнів )))
Outlawif Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 я дивлюсь все на ноуті який лежить в мене на пузі )) Вот оно - одиночество ))
Аристарх Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 в такому випадку є сенс качати ))) я дивлюсь все на ноуті який лежить в мене на пузі )) Валера - зарегайся на якомусь великому торент-трекері, там вже треба пошукати, тим паче коли ти постійно качаєш, не треба бігати від одного торента до іншого, а на одному заробляти репутацію сіда ))) в мене колись 0деї була нехіла роздача - порядка терабайта, але я її спецом піднімав - качав популярні теми навіть як вони мені не були потрібні і ставав на роздачу на пару тижнів ))) Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков.Может есть какой сайт где именно сериалы с их озвучкой?Ну типо лостфильм.На если нет плазме,то тогда на пузо планшет кидаю и смотрю)))
yobilovus Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Вот оно - одиночество )) ти думаєш з плазмою на пузі я був би менш одиноким? треба спробувати :-) Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков. та хз я думаю що якщо вони десь є в інеті то і на торентах мають бути сорі бро, більше нічим допомогти не можу
Ark Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков.Может есть какой сайт где именно сериалы с их озвучкой? На рутрекере все должно быть. Вот список их озвучек.
Аристарх Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 На рутрекере все должно быть. Вот список их озвучек. Ищу ,,Во все тяжкие,,-нет там 15 серий последного сезона в переводе Кубиков.На рутреке смотрел в первую очередь)))Ну да ладно что-то придумаю.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз