Перейти до публікації

Всё о кино!

Ners7727

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Подскажите,откуда можно качать через торенты(не обменники) сериалы с озвукой Кубик в кубе.Буду очень благодарен за помощь.

• Відповіді 14,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

1410

• Outlawif

1381

• andreyyy

915

• Каммерер

754

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

я вже забув коли качав якийсь фільм

все дивлюсь в онлайн

Опубліковано:
я вже забув коли качав якийсь фільм

все дивлюсь в онлайн

смотрю на плазме в хорошем качестве.Онлайн не смотрю.

Опубліковано:

в такому випадку є сенс качати )))

я дивлюсь все на ноуті який лежить в мене на пузі ))

Валера - зарегайся на якомусь великому торент-трекері, там вже треба пошукати, тим паче коли ти постійно качаєш, не треба бігати від одного торента до іншого, а на одному заробляти репутацію сіда )))

в мене колись 0деї була нехіла роздача - порядка терабайта, але я її спецом піднімав - качав популярні теми навіть як вони мені не були потрібні і ставав на роздачу на пару тижнів )))

Опубліковано:
Вот оно - одиночество ))
Опубліковано:
в такому випадку є сенс качати )))

Валера - зарегайся на якомусь великому торент-трекері, там вже треба пошукати, тим паче коли ти постійно качаєш, не треба бігати від одного торента до іншого, а на одному заробляти репутацію сіда )))

в мене колись 0деї була нехіла роздача - порядка терабайта, але я її спецом піднімав - качав популярні теми навіть як вони мені не були потрібні і ставав на роздачу на пару тижнів )))

Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков.Может есть какой сайт где именно сериалы с их озвучкой?Ну типо лостфильм.На если нет плазме,то тогда на пузо планшет кидаю и смотрю)))

Опубліковано:
Вот оно - одиночество ))

ти думаєш з плазмою на пузі я був би менш одиноким? треба спробувати :-)

Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков.

та хз

я думаю що якщо вони десь є в інеті то і на торентах мають бути

сорі бро, більше нічим допомогти не можу

Опубліковано:
Та я на rutor,на рутраке,на электричке и так далее,но не всегда есть на них сериалы с переводом кубиков.Может есть какой сайт где именно сериалы с их озвучкой?

На рутрекере все должно быть. Вот список их озвучек.

Опубліковано:
На рутрекере все должно быть. Вот список их озвучек.

Ищу ,,Во все тяжкие,,-нет там 15 серий последного сезона в переводе Кубиков.На рутреке смотрел в первую очередь)))Ну да ладно что-то придумаю.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...