OlegRO Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Показать случайно начал смотреть и удивился - новый хороший сериал Тиран https://www.rutor.org/search/Tyrantочень динамично, всё по-делу, чёткобуду смотреть :good3:
Osindi Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Посмотрел последних трансформеров... бредятина ппц... на 3-м часу фильма начинает мозг вырубаться совсем. Не радуют даже спецэффекты, а они на высоте.
yobilovus Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Посмотрел последних трансформеров... бредятина ппц... на 3-м часу фильма начинает мозг вырубаться совсем. Не радуют даже спецэффекты, а они на высоте. я вже три рази починав йти на фільм і так і не дійшов...не дає мені спокою комент одного мого товариша, який написав - після трансформерів в три де таке враження що мене згвалтували в очі ))) андрюха, набирай, якось разом сходимо в кіно з сім"ями ))) (але на якесь дешеве )
Axwell Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 (змінено) Мачо и ботан - 2 угарная комедия, советую посмотреть рейтинг на imdb говорит сам за себя смотрел на украинском языке - полнейшее удовольствие Змінено 7 липня 2014 користувачем Axwell
yobilovus Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Мачо и ботан - 2 а я вчора теж щось не пішов на неї - думав що сіквел погірше буде.... короче - я вора не пішов нінаякий фільм, я лузер і скнара )))
Axwell Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 (змінено) а я вчора теж щось не пішов на неї - думав що сіквел погірше буде.... Фильм на один-два раза, но посмотреть стоит. https://www.youtube.com/watch?v=4bwuW3q7eho Змінено 7 липня 2014 користувачем Axwell
Osindi Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 я вже три рази починав йти на фільм і так і не дійшов...не дає мені спокою комент одного мого товариша, який написав - після трансформерів в три де таке враження що мене згвалтували в очі ))) андрюха, набирай, якось разом сходимо в кіно з сім"ями ))) (але на якесь дешеве ) Та дешево тільки по будням, а в мене будні ніяк (((
yobilovus Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Та дешево тільки по будням, а в мене будні ніяк ((( в середу по студентському я знаю де.... та ти вже так не утріруй ))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз