Osindi Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 в середу по студентському я знаю де.... та ти вже так не утріруй )))) Я на ці вихідні у Львів. Може на наступні? А може й ще когось з киян підіб*ємо на нетрадиційну сходку? ))
yobilovus Опубліковано: 7 липня 2014 Опубліковано: 7 липня 2014 Я на ці вихідні у Львів. Може на наступні? А може й ще когось з киян підіб*ємо на нетрадиційну сходку? )) запросто... дарину і снежку наприклад )))
Osindi Опубліковано: 8 липня 2014 Опубліковано: 8 липня 2014 запросто... дарину і снежку наприклад ))) Без шансів. У обидвох "половинки" не пустять ) Треба в гілці тему забацати, можє як раз хто з києвлян сходить. Хоча моя дружина ненавидить такі походеньки, каже що всі розмови тільки про кач.
yobilovus Опубліковано: 8 липня 2014 Опубліковано: 8 липня 2014 києвлян киян хД Хоча моя дружина ненавидить такі походеньки, каже що всі розмови тільки про кач. буде про що поговорити з моєю )))), а ми собі про кач
Osindi Опубліковано: 8 липня 2014 Опубліковано: 8 липня 2014 киян хД буде про що поговорити з моєю )))), а ми собі про кач Домовились, через вихідні! :)
Bund Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 https://www.youtube.com/watch?v=VmQtpR8HCr0&feature=player_embedded
Axwell Опубліковано: 22 липня 2014 Опубліковано: 22 липня 2014 (змінено) Наконец-то посмотрел "Физрук", весь сезон одним махом. Думал будет намного хуже, скажу что даже сериал понравился. Качество сюжета и игра актеров на несколько голов выше всякого шлака, который идет на новом канале по вечерам. Змінено 22 липня 2014 користувачем Axwell
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз