peregar Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 в штатах какой-то дыбил возомнил себя Джокером и расстрелял 12 человек на премьере Бэтмэна: Barabass что ты делал в Америге? :ag:
Евгений Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 посоветуйте пожалуйста какуето хорошую комедию свадебный разгром
yobilovus Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 боевой конь Хатико 7 жизней глубокая глотка
Hvaran Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 Кстати комедии! "Рыжий пес" типа антихатико)) классная комедия про собак среди простых работяг )
Bund Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 Cardopusher. Мені страшно за тебе. Ну у тебе і смаки. а тем кто любит серьезное кино, им что посмотреть? Фильмов ускоряющих деградацию валом, нормального кино почти нет...печаль Переглядати старе. Особливо в оригіналі. Зовсім по-іншому фільм сприймається.
Barabass Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 из серьезных фильмов "Неприкасаемые", фильм на реальных событиях, не оставит никого равнодушным!советую посмотреть абсолютно всем, фильм шедевр! согласен, отличное кино! Barabass что ты делал в Америге? :ag: стрелял))) боевой конь Хатико 7 жизней глубокая глотка зачет), есть вторая часть уже, Переглядати старе. Особливо в оригіналі. Зовсім по-іншому фільм сприймається. да я только то и делаю что регулярно захожу на рутрекере в раздел Зарубежное кино » Фильмы 1991-2000
Bund Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 Пересмотрел?)) Та ну нах. Мені більше традиційне подобається. Нормальне. Ну консерватор я. Консерватор. Ну не розумію я різні там ахтунги. Навіть у вигляді комедій. Мені все старомодне подавай. "Папа-мама", "Мама-папа-мама"...
Cardopusher Опубліковано: 15 серпня 2012 Опубліковано: 15 серпня 2012 (змінено) фильмы 1974года и 1991 Змінено 15 серпня 2012 користувачем Cardopusher
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз