yobilovus Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 Дивився. Мелодрама. Фільм не сподобався. цікавий момент в фільмі він з самого початку їсть - бере пластівці, 5 яєчних білків, порцію протеїну, все в мікрохвильову (білок ще не встигає денатуруватись) і перемішавши, їсть.
Cell Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 (змінено) - Ты такой большой; - Я бидибилдер; - С тобой лучше не драться; - Ну да... Змінено 3 вересня 2012 користувачем Cell
yobilovus Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 - Ты такой большой; - Я бидибилдер; - С тобой лучше не драться; - Ну да... так, там ще кілька таких цитат кумедних можна почути
kilozaur Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 в фильме момент очень круто смотриться, я так заржал громко, что аж испугался)) А что это за фильм?
Hvaran Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 А что это за фильм? Думай как мужчина
nameless one Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Дивився. Мелодрама. Фільм не сподобався. На редкость нудный фильм.
rampage Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 вчера посмотрел, не плохой фильмец :JC_doubleup:
MaJ0r Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 вчера посмотрел, не плохой фильмец :JC_doubleup: Нам тоже с любимой понравился фильм. Еще мне понравилась Эмили ))
Redixin Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 начал смотреть сериал Braquo (Налёт) https://www.imdb.com/title/tt1429534/ всем любителям криминальных драм горячо рекомендую... очень крутой сериал.
kurt Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 мб не туда но все же... Сегодня на ЖМ прочитал что умер Майкл Кларк Дункан.Фото прилагается кто не знает о ком идет речь Очень жаль в хороших фильмах снимался....
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз