andreyyy Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 Да, я сначала слушал мелодии, а потом решил посмотреть фильм, в котором они - саундтрек
Каммерер Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 Амели очень хороша музыкой. Ее написал Yann Tiersen, которого я очень люблю.
Дід Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 А мені "Амелі" дуже сподобався, в цілому фільм для сімейного перегляду, добрий, іноді наївний і хоча я в цілому не люблю драми а ля комедії-цей фільм залишив дуже приємні враження та позитивні емоціїї. Розказувати "о чем" фільм не буду і так "предьяви" в спойлерстве були, може хто не дивився-приємного перегляду!!! Між іншим фільм має кучу нагород, номінувався на Оскар в 200...не пам"ятаю якому році і входить в 100 найкращих закордонних фільмів світового кінематографу по версії журнала Empire(може помиляюсь)...
Млд Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 extremal, та конечно) +1 Да ладно? Я думал ты все достойные сериалы пересмотрел Глянь, будешь удивлен
AT0N Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 фу... "Рэмбо" гораздо лучше Сравнение теплого с мягким. Как Джэксона с Металликой.
my_fair_lady Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 Наверно я единственный кто не смотрел игру престолов. и не собираюсь. я тоже не смотрела%) но я из фентези только Гарри Поттера люблю и Дом странных детей)))) Лол, вообще-то сверхъестественное превратился в сопливый сериал для девочек. +1. я смотрю под готовку, мытье посуды или уборку. когда что-то нужно фоном включить. да, актер, который играет Дина, симпатичный. больше там смотреть не на что)))
Scythe Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 Сравнение теплого с мягким. Как Джэксона с Металликой. Джексон тёплый или мягкий?
Cardopusher Опубліковано: 8 червня 2017 Опубліковано: 8 червня 2017 До последнего не смотрел Игру Престолов. По сути не так давно пересмотрел и не пожалел. Т
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз