Дід Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 П'ять улюблених фільмів Стівена Кінга Фільми,які люкають метра хоррору
andreyyy Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 Я даже гуглил "люкати перевод" )) Нашел мост Люкати в Таллине
Vladik Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 Они спасаются от чудовища, способного убивать людей, поглощать их сознание и становиться всё больше и больше. Страшнее маленькое, быстрое, хаотичное по движениям (как паучок-комар), хз где он и как нападет...
Пропионатычь Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 Пропионатычь, не, но на выход сл. серии опорный пункт денег точно соберут, я думаю)Мне очень понравился.Получше некоторых премьер будет у которых миллионные бюджеты.Только настроился посмотреть как Показатьон будет в этом костюме воевать :Gigakach_01: и пошли титры((Моему разочарованию не было предела(( :ireful2:
Дід Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 люкати andreyyy, Аааа,бля...,"лякають" мав на увазі...ги-ги-люкають :bt: :dc:
andreyyy Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 andreyyy, Аааа,бля...,"лякають" мав на увазі...ги-ги-люкають :bt: :dc: Та я понимаю, что опечатка. Но я в натуре гуглил, т.к. много украинских слов не знаю.
Дід Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 много украинских слов не знаю. andreyyy, Я люблю дивитися відомі фільми з українським дубляжем-дивишся як новий.Наприклад серіал "Во все тяжкие" українською "Пуститися берега"...
andreyyy Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 andreyyy, Я люблю дивитися відомі фільми з українським дубляжем-дивишся як новий.Наприклад серіал "Во все тяжкие" українською "Пуститися берега"... Я когда обращаю внимание на укр. титры, то чёта ржу - Кажется, она мне изменяет (здається, вона ходить до гречки) Хотя телевизор не смотрю последнее время.
Дід Опубліковано: 14 липня 2017 Опубліковано: 14 липня 2017 на укр. титры andreyyy, Та ні тітри не те, повний дубляж дивися...
karlito78 Опубліковано: 17 липня 2017 Опубліковано: 17 липня 2017 Ну что, ребятушки? Зима пришла... как вам затравочка?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз