Garon Опубліковано: 10 жовтня 2017 Опубліковано: 10 жовтня 2017 Режиссером восьмого эпизода «Звездных войн» стал Райан Джонсон. «Последние джедаи» выйдут в прокат 14 декабря 2017 года. https://youtu.be/2xCn8KL_rPE
yobilovus Опубліковано: 10 жовтня 2017 Опубліковано: 10 жовтня 2017 Режиссером восьмого эпизода «Звездных войн» стал Райан Джонсон. «Последние джедаи» выйдут в прокат 14 декабря 2017 года. Останнім часом взяв за правило перед походом в кіно на сіквел, передивлятись попередню всю історію ... останнє що було - це Війна з апланету мавп - воно так набагато крутіше ... Але от з Зоряними війнами - це вже давно все думаю передивитись собі все в хронологічному порядку, щоб відновити історію в голові, хто там кому Йода, а хто кому джедай
Vladik Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 «Последние джедаи» выйдут Следующий будет "самые последние джедаи"? Как по мне то исчерпал себя.
cybotron Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 а кто смотрел Бегущего по лезвию-2 ? идти на него или нет?)
Ork Yason Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 смотрел ну если ті видел первую части или даже читал книгу, и тебя нравится нудная мрачная безнадега - то стоит :) мне понравилась атмосфера фильма... сюжет никак не задел... таке ото... но вот картинка - классная... красиво
J'aime Tate Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 Даже лучше, чем Ленин, тот-то марионеткой был не был Ленин марионеткой, не смущай людей он был хитрожопой скотиной, и посадил рядом с собой ещё кучу хитрожопых скотов так как комуняки кидали тех, у кого брали деньги, никто не кидал :)
Outlawif Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 не был Ленин марионеткой он был хитрожопой скотиной Одно другому не мешает. А так-то конечно был. Я не отрицаю того, что кидалой он тоже был, и спонсоров динамил, и свою выгоду не забывал. То есть даже марионеткой он был хреноватой. Но был.
andreyyy Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 а кто смотрел Бегущего по лезвию-2 ? идти на него или нет?) Пытался в плохом качестве, тем более днем, когда свет светил. Жуть. Не смог в таком качестве смотреть.
Pick_assO Опубліковано: 11 жовтня 2017 Опубліковано: 11 жовтня 2017 :connie_pizza-1: Останнім часом взяв за правило перед походом в кіно на сіквел, передивлятись попередню всю історію ... останнє що було - це Війна з апланету мавп - воно так набагато крутіше ... Але от з Зоряними війнами - це вже давно все думаю передивитись собі все в хронологічному порядку, щоб відновити історію в голові, хто там кому Йода, а хто кому джедай Тільки дивись у правильному порядку, а не за частиною серії. Тут можна дізнатись про правильний порядок перегляду Зоряні війни.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз