yobilovus Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 я вже третій день дивлюсь "Breaking Bad" - затягнуло
and1 Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 я вже третій день дивлюсь "Breaking Bad" - затягнуло С 4 жарковато становиться а в 5 сезоне самое оно
primoraion Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 вот такой мой рейтинг сериалов: 1.Побег 2. Во все тяжкие 3.Декстер 4.Реальные пацаны 5.Lost-на 2-3 сезоне вроде,такая хрень начинается. Игра престолов- решил посмотреть только из-за отзывов и рейтинга его на сайтах( хотя не любитель исторических и фэнтези) пытался когда-то смотреть "24"-тупой ппц
yobilovus Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 1.Побег 2.Во все тяжкие 3.Декстер 4.Реальные пацаны 5.Lost-на 2-3 сезоне вроде,такая хрень начинается. 1. недодивився - муть почалась з третього-четвертого сезону (хоча перший і другий сезон дивився з захопленням) 2. зараз дивлюсь 3. декстер - на рівні такий серіал 4. пацани - да, теж такий нічого, близький до сучасності і слов"ян; 5. лост - подивився весь. По 8 годин в день дивився, мені актори вже такими рідними стали, я чуть не плакав коли він закінчився - хоча закінчився тупо - 98% серіалу була зав"язка і 2% - розв"язка - я так розумію що в сценаристів закінчилась трава (насправді це через то, що там в США був страйк сценаристів)
sanchos123456 Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 я вже третій день дивлюсь "Breaking Bad" - затягнуло Ну да,Химик -винтовар с неизлечимым раком не может не затянуть)
Cardopusher Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 (змінено) Достучаться до небес Один из самых любимых фильмов. В моем личном топе. Иногда его пересматриваю Кто не смотрел,советую Змінено 2 жовтня 2012 користувачем Cardopusher
Jus Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 Да, фильм сильный, и с юмором. Сам иногда с удовольствием пересматриваю
Cardopusher Опубліковано: 2 жовтня 2012 Опубліковано: 2 жовтня 2012 Я в шоке)) https://www.youtube.com/watch?v=vhH-HCCBn0E&feature=player_embedded#! https://www.youtube.com/watch?v=vhH-HCCBn0E...layer_embedded#!
tukan Опубліковано: 5 жовтня 2012 Опубліковано: 5 жовтня 2012 еще крутые сериалы Сыны анархии и Игра Престолов :JC_doubleup:мне еще Сирены советовали :ay:
tukan Опубліковано: 5 жовтня 2012 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Достучаться до небесОдин из самых любимых фильмов.да отличный! мне Легенды осени нравистся...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз